Hyppää sisältöön

Apollomatkat

Mia Pennanen Päivitetty: 17.07.2023
Apollomatkat on vuonna 2010 Suomeen rantautunut matkatoimisto, joka toimii Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa sekä uusimpana myös Alankomaissa.

Kohteita myös kauempana

Suomessa toimintansa vuonna 2010 aloittanut Apollomatkat on yksi suurimmista Pohjoismaissa toimivista matkatoimistoista: vuosittain noin miljoonaa matkustajaa valitsee matkanjärjestäjäkseen Apollon.

Aiemmin Apollo oli osa sveitsiläistä Kuoni-konsernia, mutta vuonna 2015 Apollon omistaja vaihtui, ja nykyään yhtiö kuuluu DER Touristik Nordiciin. DER Touristik Nordiciin kuuluu Apollon lisäksi myös muita matkailualan yrityksiä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Apollolla on noin 1000 työntekijää ja yhtiön pääkonttori sijaitsee Tukholmassa, Ruotsissa. Suomen Apollomatkojen toimisto sijaitsee Helsingissä.

Apollomatkat järjestää runsaasti erilaisia matkoja, joista jokaiselle löytyy omansa. Matkanjärjestäjän kautta onnistuvat niin ranta-, kaupunki kuin aktiivilomat. Apollo järjestää myös muun muassa ryhmämatkoja, risteilyjä ja yhdistelmälomia sekä myy myös pelkkiä lentoja.

Lomavalikoimaan kuuluu tuhansia hotelleja noin viidessäkymmennessä matkakohteessa. Apollomatkojen matkavalikoimaan kuuluu paitsi paljon Etelä-Euroopan kohteita, myös esimerkiksi kaupunkimatkoja New Yorkiin ja Tokioon sekä rantalomia Thaimaahan ja Vietnamiin.

Yhteystiedot

Apollomatkojen internetsivusto löytyy osoitteesta www.apollomatkat.fi.

Apollomatkojen lomamyymälä sijaitsee Helsingissä osoitteessa Aleksanterinkatu 46 ja on avoinna tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 12-16.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Yhtiön asiakaspalvelu palvelee numerossa 09 6154 7400 maanantaista torstaihin klo 9-17 ja perjantaisin klo 9-16. Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostitse osoitteessa apollo@apollomatkat.fi. Ryhmämatkoille (min. 20 aikuista) on oma asiakaspalvelunsa puhelimitse numerossa 09 6154 7405 sekä sähköpostitse osoitteessa ryhmat@apollomatkat.fi.

Matkanjärjestäjän internetsivuilla asiakkaita palvelee myös chat maanantaista perjantaihin klo 10-12 ja klo 13-16.

Katso myös äkkilähdöt!

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kesän 2020 matkatoimistojen uutuudet

Kokeile tulevana kesänä jotain uutta – tässä ovat matkatoimistojen kesän 2020 uutuuskohteet

Dürresin riviera, Albania

Koe uusi kohde Albaniassa – kuusi syytä matkustaa Durrësiin

Apollo Sports -hotellit

Sporttihotellit tuovat sisältöä hyvinvointilomaan – 3 lomakeskusta, joissa loma sujuu vauhdikkaasti

Albania on Apollomatkojen uutuuskohde 2017

Albania – kesän 2017 kiehtovin kohde

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja