Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Uusi halpalentoyhtiö Suomeen! Lennot Istanbuliin alkavat kesällä

Shutterstock artikkelin kuva
Lennot
Pegasus Airlines aloittaa lennot Helsingin ja Istanbulin välillä.
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 09.01.2020
facebook   whatsapp

Neljä kertaa viikossa Istanbuliin

Turkkilainen halpalentoyhtiö Pegasus Airlines aloittaa lennot Helsingin ja Istanbulin välillä 9. kesäkuuta 2020. Yhtiö liikennöi väliä neljä kertaa viikossa: tiistaisin, torstaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin.

Lennot lähtevät Helsingistä iltapäivällä ja ovat perillä Istanbulissa alkuillasta. Paluulennot taas lähtevät Istanbulista aamupäivällä ja saapuvat Helsinkiin iltapäivällä. Yhtiö liikennöi Helsingistä Sabiha Gokcen kansainväliselle lentoasemalle, joka sijaitsee reilun tunnin ajomatkan päässä Istanbulin keskustasta. Julkisen liikenteen välineillä matkaan kuluu helposti kaksi ja puoli tuntia.

Pegasus Airlines liikennöi 35 kohteeseen Turkissa ja sen lisäksi 76 kohteeseen muualla maailmassa. Yhtiöllä on yhteensä 111 kohdetta 42 maassa. Suomalaismatkailijalle Pegasus Airlinesin uusi reitti tuokin monia uusia mahdollisuuksia matkustaa kohteisiin, joihin on aiemmin ollut haastavaa tai vaivalloista päästä.

Halpalentoyhtiön perushintaan sisältyvät käsimatkatavarat kahdeksaan kiloon saakka.

Lähde: Pegasus Airlines
Kuva: Shutterstock

Hae Lentoja
1 0
 • Aikuinen
  -
  0
  +
 • Nuori 12 - 17
  -
  0
  +
 • Lapsi 2 - 11
  -
  0
  +
 • Sylilapsi alle 2v
  -
  0
  +

Yksi kommentti (1) Jätä kommentti

 1. Puhekielessä lentokoneiden ykkösluokka eli first class sekoitetaan helposti business-luokkaan. Todellisuudessa ykkösluokka on niin ylellinen tuote, etteivät läheskään kaikki lentoyhtiöt tarjoa sitä. Esimerkiksi kotimaisella Finnairilla ei ole ykkösluokkaa missään konetyypissä.


 2. Jätä kommentti

  Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.