Kuva: Inka Khanji
Ateena

Suorat halpalennot Kreikkaan – Ryanair avaa keväällä uuden lentoreitin Suomesta

Halpalentoyhtiö Ryanair aloittaa lennot Lappeenrannasta Ateenaan keväällä 2018.

Uusi lentoyhteys Suomesta Kreikkaan

Irlantilainen halpalentoyhtiö Ryanair avaa kesäkaudelle 2018 uuden lentoreitin Lappeenrannasta Kreikan pääkaupunkiin Ateenaan. Lennot uudella Lappeenranta–Ateena-reitillä alkavat toukokuussa 2018 ja reittiä operoidaan kerran viikossa.

Kreikka ja erityisesti maan saaret kuuluvat kesäkaudella monien suomalaismatkailijoiden suosikkikohteisiin. Ateenasta on kätevät yhteydet maan muihin lomakohteisiin, ja uuden lentoreitin myötä Suomesta on yhä monipuolisemmat mahdollisuudet matkustaa Kreikan kohteisiin.

– Uusi Ateenan reitti tarjoaa Itä- ja Etelä-Suomesta kätevän ja edullisen yhteyden suoraan aurinkoiseen Kreikan pääkaupunkiin ja saaristoon. Uusi reitti mahdollistaa myös sujuvan yhteyden Pietarin ja Kreikan välillä, kommentoi Lappeenrannan lentokentän toimitusjohtaja Eija Joro.

Uuden lentoreitin myötä Ryanair tekee paluun Lappeenrannan lentokentälle. Yhtiö on aiemmin operoinut Lappeenrannasta lentoja esimerkiksi Espanjan Gironaan ja Italian Bergamoon, mutta viimeiset lentoyhteydet lopetettiin syksyllä 2015.

Lähde: Lappeenranta Airport
Kuva: Inka Khanji

Päivitetty: 12.10.2017

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (3 votes, average: 5,00 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia