hero taustakuva

Suorat halpalennot Kreikkaan – Ryanair avaa keväällä uuden lentoreitin Suomesta

Inka Khanji artikkelin kuva
Lennot
Halpalentoyhtiö Ryanair aloittaa lennot Lappeenrannasta Ateenaan keväällä 2018.
Teksti: Krista Ahonen
Päivitetty: 12.10.2017
facebook   whatsapp
Hae Lentoja
1 0
 • Aikuinen
  -
  0
  +
 • Nuori 12 - 17
  -
  0
  +
 • Lapsi 2 - 11
  -
  0
  +
 • Sylilapsi alle 2v
  -
  0
  +

Uusi lentoyhteys Suomesta Kreikkaan

Irlantilainen halpalentoyhtiö Ryanair avaa kesäkaudelle 2018 uuden lentoreitin Lappeenrannasta Kreikan pääkaupunkiin Ateenaan. Lennot uudella Lappeenranta–Ateena-reitillä alkavat toukokuussa 2018 ja reittiä operoidaan kerran viikossa.

Kreikka ja erityisesti maan saaret kuuluvat kesäkaudella monien suomalaismatkailijoiden suosikkikohteisiin. Ateenasta on kätevät yhteydet maan muihin lomakohteisiin, ja uuden lentoreitin myötä Suomesta on yhä monipuolisemmat mahdollisuudet matkustaa Kreikan kohteisiin.

– Uusi Ateenan reitti tarjoaa Itä- ja Etelä-Suomesta kätevän ja edullisen yhteyden suoraan aurinkoiseen Kreikan pääkaupunkiin ja saaristoon. Uusi reitti mahdollistaa myös sujuvan yhteyden Pietarin ja Kreikan välillä, kommentoi Lappeenrannan lentokentän toimitusjohtaja Eija Joro.

Uuden lentoreitin myötä Ryanair tekee paluun Lappeenrannan lentokentälle. Yhtiö on aiemmin operoinut Lappeenrannasta lentoja esimerkiksi Espanjan Gironaan ja Italian Bergamoon, mutta viimeiset lentoyhteydet lopetettiin syksyllä 2015.

Lähde: Lappeenranta Airport
Kuva: Inka Khanji

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

  Jätä kommentti

  Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.