Hyppää sisältöön

Lisää lentoja Suomesta! Lukuisat lentoyhtiöt lisäävät tarjontaa Helsinki-Vantaalta, Tampereelta ja Turusta

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 11.01.2018
Finnair, Norwegian ja Air Baltic tarjoavat suomalaismatkailijoille rutkasti lisää lentoja keväällä 2018.

Lisäkohteita kotimaahan, muualle Eurooppaan ja Aasiaan

Helsinki-Vantaan, Tampereen ja Turun lentotarjonta paranee huomattavasti vuonna 2018, kun Finnair, Norwegian ja Air Baltic lisäävät lentojensa määrää rutkasti.

Norwegian lisää Helsinki-Vantaalta liikennöivien lentojen määrää 25. maaliskuuta 2018 alkaen. Keväästä alkaen lentoja on tarjolla entistä enemmän Kreikkaan, Kroatiaan, Bulgariaan ja Kosovoon.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Yhtiö liikennöi maaliskuusta alkaen Ateenaan, Kreetalle, Pristinaan ja Varnaan kaksi kertaa viikossa, Burgasiin, Venetsiaan ja Pulaan kolmesti viikossa. Dubrovnikin-reitti kiihtyy neljään viikottaiseen lentoon. Las Palmasin -reittiä liikennöidään ympäri vuoden 8. huhtikuuta 2018 alkaen.

IstockphotoDubrovnik, Kroatia
Dubrovnikiin pääsee jatkossa neljä kertaa viikossa.

Myös latvialainen Air Baltic on ilmoittanut kasvattavansa lentojen määrää 25. maaliskuuta 2018 alkaen. Yhtiö liikennöi jatkossa sekä Tampereelta että Turusta Latvian pääkaupunkiin Riikaan päivittäin.

Talvikaudella entistä useammin Aasiaan

Finnair lisää lentovuoroja useisiin suosittuihin kaukokohteisiin sekä Euroopan reiteille talvikaudella 2018–19. Yhtiö on ilmoittanut lentävänsä talvikaudella Osakaan ja Delhiin päivittäin, myös Hongkongin-reitille lisätään kaksi uutta vuoroa viikossa, jolloin Finnair liikennöi Helsingistä Hongkongiin 12 kertaa viikoittain. Lisäksi 10. joulukuuta 2018 lähtien yhtiö liikennöi Phuketiin neljä kertaa viikossa.

Euroopan-talvikohteista Finnair lisää lentojen määrää yhdellä viikkovuorolla Malágaan, Funchaliin ja Teneriffalle. Kaksi viikoittaista vuoroa lisätään yhtiön Rooman ja Gran Canarian reiteille. Finnair lisää yhden viikoittaisen vuoron myös Rovaniemen-reitille.

Finnair on lisäksi ilmoittanut jatkavansa Lontoon Gatwickin, Pariisin ja Zürichin talvireittejä myös talvikaudella 2018–19. Yhtiö myös pidentää Maltan ja Alanyan reittien operointia 9. joulukuuta saakka ja tekee Edinburghin ja Alanyan lentoreiteistä ympärivuotisia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Finavia
Kuvat: Istockphoto

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Finnair Platinum Wing

Tältä näyttää Helsinki-Vantaan eksklusiivisin paikka: luksuslounge, jonne pääsevät vain harvat ja valitut

Bergamo, Italia

Norwegian aloittaa kesällä lennot Helsingistä Bergamoon ja Sofiaan

Tallinna, Viro

Air Baltic aloittaa lennot Tampereelta Tallinnaan

Mallorca, Espanja

Suorat lennot Tampereelta Mallorcalle kesällä 2024

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja