Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Norwegian

Norwegian artikkelin kuva
Matkatoimistot
Suomenkin markkinoille viime vuosina vahvasti tullut Norwegian Air Shuttle ASA on norjalainen halpalentoyhtiö, joka perustettiin vuonna 1993.
Teksti: Jenna Lehkonen
Päivitetty: 06.06.2016
facebook   whatsapp

Norwegianin lennot

Suomenkin markkinoille viime vuosina vahvasti tullut Norwegian Air Shuttle ASA on norjalainen halpalentoyhtiö, joka perustettiin vuonna 1993. Norwegian on Skandinavian toiseksi suurin lentoyhtiö ja Euroopan neljänneksi suurin halpalentoyhtiö.

Norwegianin reittiverkosto tarjoaa kohteita Euroopasta Pohjois-Afrikkaan, Aasiaan, Yhdysvaltoihin ja Lähi-itään. Norwegianin reittiverkostoon kuuluu myös huomattava määrä Norjan rannikon ja Pohjoismaiden kohteita.

Suomeen Norwegian aloitti lennot vuonna 2010. Norwegian lentää suoria lentoja Helsingistä lukuisiin kohteisiin kuten Ateenaan, Barcelonaan, Gran Canarialle, Kreetalle, Kööpenhaminaan, Lontooseen, Malagaan, Nizzaan, Pariisiin ja Roomaan, sekä Teneriffalle, Tukholmaan ja Venetsiaan. Osa reiteistä lennetään vain kesä- tai talvikaudella.

Yhtiö tarjoaa myös edullisia Suomen sisäisiä lentoja Helsingistä Ouluun, Rovaniemelle, Kittilään ja Ivaloon.

Yhteystiedot

Norwegianin suomenkielinen internetsivusto löytyy osoitteesta www.norwegian.com.

Norwegianin lentoja voi internetsivuston lisäksi varata myös puhelimitse ja matkatoimistoista. Norwegianin asiakaspalvelu palvelee numerossa +358 (0)9 2310 1600.

Kuva: Norwegian

Yksi kommentti (1) Jätä kommentti

  1. Miten halvalla saisin ostaa teiltä lentolipun.välille Tel aviv-helsinki.ter.martti Lindfors.


  2. Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.