Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Norwegian

Norwegian artikkelin kuva
Matkatoimistot
Suomenkin markkinoille viime vuosina vahvasti tullut Norwegian Air Shuttle ASA on norjalainen halpalentoyhtiö, joka perustettiin vuonna 1993.
Teksti: Jenna Lehkonen
Päivitetty: 06.06.2016
facebook   whatsapp

Norwegianin lennot

Suomenkin markkinoille viime vuosina vahvasti tullut Norwegian Air Shuttle ASA on norjalainen halpalentoyhtiö, joka perustettiin vuonna 1993. Norwegian on Skandinavian toiseksi suurin lentoyhtiö ja Euroopan neljänneksi suurin halpalentoyhtiö.

Norwegianin reittiverkosto tarjoaa kohteita Euroopasta Pohjois-Afrikkaan, Aasiaan, Yhdysvaltoihin ja Lähi-itään. Norwegianin reittiverkostoon kuuluu myös huomattava määrä Norjan rannikon ja Pohjoismaiden kohteita.

Suomeen Norwegian aloitti lennot vuonna 2010. Norwegian lentää suoria lentoja Helsingistä lukuisiin kohteisiin kuten Ateenaan, Barcelonaan, Gran Canarialle, Kreetalle, Kööpenhaminaan, Lontooseen, Malagaan, Nizzaan, Pariisiin ja Roomaan, sekä Teneriffalle, Tukholmaan ja Venetsiaan. Osa reiteistä lennetään vain kesä- tai talvikaudella.

Yhtiö tarjoaa myös edullisia Suomen sisäisiä lentoja Helsingistä Ouluun, Rovaniemelle, Kittilään ja Ivaloon.

Yhteystiedot

Norwegianin suomenkielinen internetsivusto löytyy osoitteesta www.norwegian.com.

Norwegianin lentoja voi internetsivuston lisäksi varata myös puhelimitse ja matkatoimistoista. Norwegianin asiakaspalvelu palvelee numerossa +358 (0)9 2310 1600.

Kuva: Norwegian

Lue kommentit (4) Jätä kommentti

  1. Ja saman lennon Tukholmasta – Helsinkiin oli lentoemäntä niin ylimielinen ja ilkeä .sanoi hyvin nokkavasta että tämä on kotimaan lento niin täällä ei viinaa myydä mikä on kotimaan lento ja on Ruotsista – Suomen aika pöllö on kyllä.


  2. Ja saman lennon Tukholmasta – Helsinkiin oli lentoemäntä niin ylimielinen ja ilkeä .sanoi hyvin nokkavasta että tämä on kotimaan lento niin täällä ei viinaa myydä mikä on kotimaan lento ja on Ruotsista – Suomen aika pöllö on kyllä.


  3. Norvegian 7.12 2022 Turkki Antalya välilasku tukholma klo.19.30 – Helsinki . TUKHOLMAN tulli vei juomat kaikilta matkustajilta..kun kentällä olivat muovikassiin niitanneet kuitin kiinni koneesta ostetut pullot myös tulli ruotsissa ryösti kun koneessa laittoivat
    vaan muobikassiin .Tulli sanoi että on asiakkaan itse tiedettävä minkä laiseen pussiin myyjä pullon pakkaa…???? Aika sekavaa toimintaa niimpä kaikilta vietyyn pullot…norvegian voisi pakata jaikkuen pullot niihin tax free pusseihin …vai onko nyt hyvä ei enää ikinä..tohon yhtiöön. Hiten helvetissä asiakas tietää miten pitää pakata..


  4. Miten halvalla saisin ostaa teiltä lentolipun.välille Tel aviv-helsinki.ter.martti Lindfors.


  5. Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.