Inka Khanji
Koh Lipe, Thaimaa

Etsitkö täydellistä paratiisirantaa Thaimaasta? Tällä rannalla pääset hyvin lähelle!

Onko tässä koko Thaimaan kaunein ranta? Pienellä Koh Lipen saarella sijaitseva ranta kelpaa vaativimmallekin matkailijalle.

Saaren paras ranta

Thaimaan paratiisirannat ovat monelle matkailijalle kaikkein tärkein syy matkustaa Kaakkois-Aasiassa sijaitsevaan lomakohteeseen eikä ihme, sillä maasta on mahdollista löytää lähes täydellisiä rantaparatiiseja. Valkoinen hiekka ja turkoosi vesi luovat maiseman, jonka vuoksi monet ovat valmiita lähtemään vaikka maapallon toiselle puolelle.

Andamaanienmerellä sijaitseva Koh Lipen saari hemmottelee matkailijoita upeilla rannoilla. Saaren etelärannikolla sijaitseva Sunrise Beach on aika lähellä unelmien rantaparatiisia, sillä kahden kilometrin mittaisella rannalla hiekka on vitivalkoista ja rantavesillä leikittelee kristallinkirkas turkoosi merivesi.

Nimensä mukaisesti ranta on Koh Lipen paras paikka katsella auringonnousua, ja paikka tarjoaakin todellisen väriloiston niille, jotka jaksavat herätä matka-aamuina riittävän aikaisin. Rannan varsinainen valttikortti on kuitenkin pehmeä hiekka.

Sunrise beach on monien mukaan koko saaren paras ranta, mutta siitä huolimatta rannalla on tavallisesti huomattavasti vähemmän väkeä kuin esimerkiksi suositulla Pattaya Beachilla.

Koh Lipe sijaitsee aivan Etelä-Thaimaassa Andamaanienmerellä, lyhyen merimatkan päässä Malesialle kuuluvalta Langkawilta. Saarelle pääsee näppärästi veneellä esimerkiksi Langkawilta tai vaikkapa monien matkailijoiden suosimalta Koh Lantalta.

Katso kuvat näyttävältä Sunrise Beachilta!

>> Lue lisää vinkkejä Koh Lipelle Rantapallon kohdeoppaasta!

Teksti: Inka Khanji
Kuvat: Inka Khanji ja Instagram

Päivitetty: 27.10.2017

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia