Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Tältä näyttää Kreikan upein ranta – katso video Kreetan ihanasta Elafonissin hiekkarannasta

Flickr / Walter Vos artikkelin kuva
Rantalomat
Kreetan lomasaarella sijaitseva näyttävä Elafonissi on todellinen paratiisiranta, jonka turkoosi vesi kiinnostaa rantalomailijoita.
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 20.07.2018
facebook   whatsapp

Paratiisiranta matkailijoiden suosikkisaarella

Kreikan kaunein ranta on Kreetan lounaisosassa sijaitseva Elafonissin ranta, kertovat matkailusivusto TripAdvisorin käyttäjät. Sivusto myönsi matkailijoiden arvosteluihin perustuvat Travelers’ Choice -palkinnot Kreikan parhaille rannoille, ja Elafonissi on sivuston käyttäjien mukaan koko Kreikan paras ranta.

Elafonissin ranta tunnetaan myös Elafonissos ja Elafonisi -nimillä, ja sen upea ulkonäkö on tehnyt rannasta kuuluisan. Valkoisen ja vaalaenpunaisen sävyinen hiekka turkoosia vettä vasten tekee rantanäkymästä poikkeuksellisen upean.

Ranta sijaitsee noin 70 kilometrin päässä Hanian kaupungista, mutta perillä odottava näkymä palkitsee pitkän ja vaivalloisen matkan päätteeksi. Näkymän on sanottu jopa muistuttavan Karibianmeren paratiisirantoja.

Elafonissin rantaa hallitsee näkymä edustalla sijaitsevalle Elafonissin saarelle. Kyseessä ei kuitenkaan ole varsinainen saari, sillä vedenpinnan korkeuden vaihtelujen mukaan saarelle on mahdollista kävellä rannalta. Rantapäivään kannattaakin yhdistää vierailu Elafonissin saaren luonnonsuojelualueelle, missä on runsaasti kiinnostavia kohteita.

Katso video Kreikan parhaasta rannasta!

>> Lue myös: Etkö osaa päättää seuraavaa kohdetta Kreikassa? Tässä ovat maan 10 parasta rantaa – lomakohteet kärjessä

Lähde: TripAdvisor
Kuva: Flickr / Walter Vos
Video: Youtube / Bojan Bojić

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.