Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Tämä kielletty nähtävyys kiinnostaa Saksan-matkailijoita – ”paholaisen silta” on tunnettu hengenvaarallisesta maineestaan

Shutterstock artikkelin kuva
Aktiivilomat
Kapea silta rakennettiin 1800-luvulla, eikä sitä ole kunnostettu sen jälkeen.
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 12.08.2022
facebook   whatsapp

Upea silta on matkailijoiden suosiossa

Saksassa sijaitseva näyttävä Rakotzbrücke on suosittu matkakohde, jonka upea ulkomuoto ja salaperäinen historia saavat matkailijat vierailemaan tässä noin 150 kilometrin päässä Berliinistä sijaitsevassa kohteessa.

Kapea kivisilta on rakennettu vuonna 1860, ja sen varsin näyttävä ulkomuoto sai alueen kuhisemaan tarinoita sillan syntyperästä. Rakotzbrücke-siltaa pidettiin niin hengenvaarallisena, että useimmat uskoivat itse paholaisen rakentaneen sillan.

Silta on lähes täydellisen puoliympyrän muotoinen, ja tyynellä säällä silta sekä siitä peilautuva heijastus muodostavat miltei symmetrisen ympyrän. Rakotzbrücke on hyvin kapea, ja sen molemmissa päissä on kivitornit.

Kromlaussa sijaitseva näyttävä silta houkuttaa myös astumaan sillalle ja ylittämään Rakotzsee-järven, mutta sillan ylittäminen on kuitenkin ehdottomasti kielletty. Syynä tähän on sillan ikä ja kunto, sillä mikäli vierailijat pääsisivät kulkemaan sillalla, olisi sen sortuminen hyvin todennäköistä.

Katso kuvat näyttävästä Rakotzbrücke-sillasta!

Käyttäjän @thiaga07 jakama julkaisu

Käyttäjän @weekendnikpl jakama julkaisu


>> Haluatko sinäkin päästä tämän sillan äärelle? Löydä halvat lennot Saksaan Rantapallon lentohaun avulla!

Teksti: Inka Khanji
Kuvat: Shutterstock ja Instagram

Yksi kommentti (1) Jätä kommentti

  1. Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.