Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Tallink Silja aloittaa risteilyt Helsingistä Tukholmaan elokuussa

Tallink Silja / Marko Stampehl artikkelin kuva
Risteilymatkat
Tukholma–Helsinki-välin risteilyt käynnistyvät lähes puolentoista vuoden tauon jälkeen.
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 18.06.2021
facebook   whatsapp

Joka toinen päivä Tukholmaan

Tallink Silja aloittaa risteilyliikenteen Helsingin ja Tukholman välillä 1. elokuuta 2021 alkaen. Väliä liikennöidään aluksi Silja Serenadella joka toinen päivä.

Reitti on ollut pysähdyksissä lähes puolentoista vuoden ajan Suomen ja Ruotsin välisten matkustusrajoitusten vuoksi. Matkustusrajoitusten keventäminen mahdollistaa meriliikenteen aloittamisen jälleen.

Silja Serenade liikennöi Helsingin Olympiaterminaalista, ja laiva lähtee kello 17. Alus on perillä Tukholmassa seuraavana päivänä kello 9.45 ja lähtee paluumatkalle Helsinkiin kello 16.45. Perillä alus on seuraavana päivänä kello 10.00. Reitti kulkee Maarianhaminan kautta.

–Vaikka olemme läpi pandemia-ajan liikennöineet Turusta Tukholmaan, on tärkeää palauttaa myös Helsingin ja Tukholman eli maiden pääkaupunkien välinen merireitti mahdollisimman pian, sanoo Tallink Silja Oy:n toimitusjohtaja Margus Schults.

Tallink-konsernin suurin laiva Silja Europa palaa niin ikään merille kesäkuussa, kun alus aloittaa liikennöinnin Helsingin ja Tallinnan välillä 23.6.2021. Alus aloittaa liikennöinnin 22 tunnin karanteenivapailla risteilyillä.

>> Lue myös: Ota kaikki ilo irti ruotsinlaivasta – näin klassikkomatka sujuu mukavasti

Lähde: Tallink Silja
Kuva: Tallink Silja / Marko Stampehl

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.