hero taustakuva

Kaikki kevään uudet lentoreitit – katso uutuuskohteet Suomesta

Shutterstock artikkelin kuva
Lennot
Suomesta alkaa liikennöidä lukuisia uusia reittejä kevään ja kesän 2019 aikana. Mitäpä jos matkustaisit tänä vuonna uuteen kohteeseen?
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 09.01.2020
facebook   whatsapp
Hae Lentoja
1 0
 • Aikuinen
  -
  0
  +
 • Nuori 12 - 17
  -
  0
  +
 • Lapsi 2 - 11
  -
  0
  +
 • Sylilapsi alle 2v
  -
  0
  +

Kourallinen uusia reittilentokohteita

Kotimaan lentoasemien kohdetarjonta paranee entisestään kevään ja kesän 2020 aikana, kun neljä lentoyhtiötä avaa viisi uutta lentoreittiä. Reitit liikennöidään Helsinki-Vantaan, Turun ja Lappeenrannan lentoasemilta.

Lähes kaikki reittiavaukset suuntautuvat Euroopan kohteisiin, mutta joukossa on myös yksi kaukokohde, kun Finnair aloittaa lennot Etelä-Korean rantakaupunkiin. Kaikkia uusia Euroopan-kohteita yhdistää edullinen hintataso, joten jos haluat kokea jotain uutta tulevana keväänä, ei se edellytä suurta budjettia.

Uudet lentoreitit Helsingistä

Helsinki-Vantaan lentoasemalta avataan toistaiseksi kaksi uutta lentoreittiä. Kentän ensimmäinen uusi yhteys on 29. maaliskuuta 2020 avautuva itävaltalaisen Lauda-halpalentoyhtiön reitti Wieniin. Yhtiö liikennöi Helsingistä Itävallan pääkaupunkiin seitsemänä päivänä viikossa.

Toisena alkavat Helsinki-Vantaalla Finnairin Busanin-reitin lennot, kun yhtiö alkaa liikennöidä Etelä-Korean toiseksi suurimpaan kaupunkiin niin ikään varhain keväällä: 30. maaliskuuta 2020. Finnair lentää reittiä kolme kertaa viikossa.

Kesäkuussa lennot aloittaa uusi lentoyhtiö, kun turkkilainen halpalentoyhtiö Pegasus Airlines alkaa liikennöidä Helsingistä Istanbuliin 9. kesäkuuta 2020 alkaen. Yhtiö lentää väliä neljä kertaa viikossa.

Uusi kohde Turusta

Halpalentoyhtiö Wizz Air tuo turkulaisten saataville kesällä 2020 lennot Puolan pääkaupunkiin. Varsovaan on saatavilla lentoja 4. kesäkuuta 2020 lähtien kaksi kertaa viikossa.

Lappeenrannasta yhteen uuteen kohteeseen

Ryanairin omistama Lauda-lentoyhtiö aloittaa lennot Wieniin Helsingin lisäksi myös Lappeenrannasta. Lennot alkavat 29. maaliskuuta 2020, ja väliä liikennöidään kaksi kertaa viikossa.

>> Löydä edulliset lennot ensi kesäksi Rantapallon lentohaun avulla!

Artikkelia päivitetään sitä mukaa, kun uusista lentoreiteistä tiedotetaan.

Teksti: Inka Khanji
Kuva: Shutterstock

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

  Jätä kommentti

  Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.