Hyppää sisältöön

Luksushotellissa Hampurissa

  • Riikka Krenn
Riikka Krenn Päivitetty: 28.11.2023
Jos haluat vierailla Hampurin ykkösosoitteessa, suuntaa Hotel Vier Jahreszeiteniin.

Neljä vuodenaikaa Hampurissa

Hampuri on vilkas ja tasokas kaupunki, jossa on monia loistohotelleja, ja Hotel Vier Jahreszeiten on niistä paras. Hotel Vier Jahreszeiten on useasti rankattu Saksan parhaaksi hotelliksi ja se kuuluu myös maailmanluokan luksushotellien kärkikaartiin.

Hotelli on kuulunut Hampurin kermaan siitä lähtien kun se perustettiin vuonna 1897, ja rakennus on selviytynyt jopa toisen maailmansodan pommituksista, jotka runtelivat kaupunkia pahoin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Valitse mukava järvinäköala

Alun perin Härlinin perheen omistaman hotellin viihtyisää aulaa kutsutaan oleskeluhalliksi eli Wohlhalleksi. Aula on kodikkaan suureellinen ruusupuisine ja marmorisine sisustuksineen, ja romanttinen leima korostuu valtavien kukka-asetelmien myötä.

Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla Binnenalster-järven rannalla ja yläkerrosten parvekkeellisista huoneista on hienot näköalat järvelle. Huonevarauksen yhteydessä kannattaakin pyytää majoittamista näköalalliseen ylekerroksen huoneeseen.

Hotellissa on myös lukuisia sviittejä, joissa yön voi viettää luksusoloissa. Presidenttisviittien lisäksi hotellista löytyy niin sanottuja julkkissviittejä, eli Celebrity-sviittejä. Näissä huoneissa on todella ylellinen sisustus pylvässänkyineen, ja huoneet on nimetty niiden julkisuuden henkilöiden mukaan, jotka vuosisen saatossa ovat säännöllisesti asustaneet hotellissa. Valittavana on Maria Callas -sviitti, Prinssi Heinrich -sviitti, Thomas Mann -sviitti and Sir Peter Ustinov -sviitti.

Michelin-ravintola ja suosittu kahvila

Vaikka Hotel Vier Jahreszeiten on jo aikaa sitten siirtynyt Härlinin perheeltä hotelliketjun omistukseen, hotellissa voi yhä aistia vanhakantaista tunnelmaa ja saksalaista tehokkuutta. Palvelu pelaa hotellissa moitteetta, ja henkilökunta osaa asiakkaiden nimet ulkoa jopa muutaman minuutin kuluttua sisään kirjautumisesta.

Tasokkuuden ja tehokkuuden osoituksena myös hotellin arvostettu ravintola on palkittu Michelin-tähdellä. Ravintola Härlin on todellinen luksusluokan ravintola, ja myös hinnat ovat sen mukaiset. Myös hotellin Café Condi on erittäin suosittu ruokapaikka Hampurissa, erityisesti lounasaikaan. Café Condi on viimeistä piirtoa myöten sisustettu tunnelmallisella biedermeier-tyylillä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Yösi luksushotellissa voit varata Hotel Vier Jahreszeitenin internetsivuilla tai käyttäen Rantapallon hotellihakua.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Tropical Islands, Saksa

Kokeilisitko? Saksan keinotekoinen tropiikki hämmentää – helppo päiväkohde Berliinistä

Berliini

Berliinin nähtävyydet – 21 paikkaa, joiden avulla suunnitella onnistunut loma

Berliinin parhaat näköalapaikat

Näin pääset Berliinin kattojen ylle – 10 parasta näköalapaikkaa

Rakotzbrücke

Tämä kielletty nähtävyys kiinnostaa Saksan-matkailijoita – ”paholaisen silta” on tunnettu hengenvaarallisesta maineestaan

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja