Hyppää sisältöön

Finnairilta kaksi uutta kaukokohdetta ensi talvelle: suorat lennot Sapporoon ja Punta Canaan

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 14.01.2019
Japanin ja Dominikaanisen tasavallan kohteet ovat Finnairin talvikauden 2019–2020 uutuudet.

Uusia reittejä tropiikkiin ja laskukohteeseen

Finnair avaa talvikaudelle 2019–2020 suorat lentoreitit Helsingistä Japanin Sapporoon ja Dominikaanisen tasavallan Punta Canaan.

Sapporon-lennot alkavat 15. joulukuuta 2019 ja väliä liikennöidään kaksi kertaa viikossa 27. maaliskuuta 2020 saakka. Sapporo on Finnairin viides kohde Japanissa, sillä yhtiö tarjoaa suoria lentoja myös Tokioon, Osakaan, Nagoyaan ja Fukuokaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

– Japani on meille todella tärkeä markkina, ja olemme erittäin iloisia, että voimme nyt lisätä Sapporon verkostoomme. Finnair on ainoa eurooppalainen lentoyhtiö, jolla on säännölliset reittilennot Sapporoon, sanoo Christian Lesjak, Finnairin verkosto- ja reittisuunnittelusta vastaava johtaja.

Punta Canaan Finnair liikennöi kerran viikossa Airbus A350-koneella. Reittilennot alkavat 13. joulukuuta 2019 ja yhtiö liikennöi Punta Canan -reitillä aina 27. maaliskuuta 2020 saakka. Finnair lentää viikottain myös Dominikaanisen tasavallan Puerto Plataan.

Lähde: Finnair
Kuva: Shutterstock

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Finnair Platinum Wing

Tältä näyttää Helsinki-Vantaan eksklusiivisin paikka: luksuslounge, jonne pääsevät vain harvat ja valitut

Tromssa, Norja

Finnair aloittaa lennot Rovaniemeltä Tromssaan

Wroclaw, Puola

Finnair avaa uuden lentoreitin Puolaan: lennot Wroclawiin alkavat kesällä 2024

Finnair

Muutoksia Finnairin käsimatkatavaroihin: kesäkuusta alkaen halvimmalla lipulla sallitaan vain pieni käsimatkatavaralaukku

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja