Hyppää sisältöön

Dominikaaninen tasavalta, Intia ja Meksiko – tiesitkö, että näihin upeisiin rantaparatiiseihin pääsee edullisesti äkkilähdöllä?

Krista Ahonen
Krista Ahonen Päivitetty: 23.02.2018
Haaveiletko rantalomasta vaikoisen hiekan ja turkoosin veden värittämissä paratiisimaisemissa? Tarttumalla edulliseen äkkilähtöön voi päästä kokemaan upeita kaukokohteita myös pienemmällä budjetilla.

Hyödynnä edulliset äkkilähtötarjoukset

Palmujen reunustamat valkoiset paratiisirannat voivat tuntua vain kaukaiselta haaveelta, joka ei koskaan toteudu. Ei kuitenkaan kannata vaipua masennukseen, sillä myös eksoottisiin kaukokohteisiin voi löytää parhaimmillaan äkkilähdön lähes yhtä edullisesti kuin lähempänä sijaitseviin tuttuihin rantakohteisiin.

Tällä hetkellä edullisia äkkilähtöjä saa upeista kaukokohteista esimerkiksi Dominikaanisen tasavallan Puerto Plataan, Intian Goalle ja Meksikon Puerto Vallartaan. Jos siis kaipaat vaihtelua perinteisille rantakohteille ja haluat lomallasi nauttia lämmöstä ja auringonpaisteesta, kannattaa rohkeasti tarttua edullisiin tarjoushintoihin ja lähteä lomailemaan näihin rantaparatiiseihin, joissa kaikki eivät ole vielä käyneet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tutustu kolmeen ihanaan rantakohteeseen, joihin voi päästä äkkilähdöllä lomailemaan yllättävän halvalla!

1. Puerto Plata

Dominikaanisen tasavallan suosituimpiin matkakohteisiin lukeutuva Puerto Plata on mainio kohde talvea piristävälle aurinkolomalle, sillä alue tunnetaan palmujen reunustamista hiekkarannoista, joita huuhtoo kirkkaan turkoosi merivesi. Noin 100 kilometrin matkalle Puerto Platan maakunnassa levittäytyvät rannat ja pienet rantakaupungit tarjoavat matkailijoille muun muassa tasokkaita hotelleja ja monipuolisesti harrastusmahdollisuuksia. Lomakohteessa ei tarvitse pelätä kylmiä säitä, sillä lämpötilat kohoavat lähelle 30 astetta ympäri vuoden.

Dominikaaninen tasavalta
Dominikaanisen tasavallan pitkille hiekkarannoille voi päästä Suomesta edullisesti äkkilähdöillä.

Harrastusmahdollisuuksien vuoksi Puerto Plata sopii kohteeksi myös vesiurheilun ystäville. Alueen rannikko soveltuu esimerkiksi sukeltamiseen ja snorklaukseen, ja esimerkiksi Sosuan ja Cabareten pienet kaupungit ovat tuuliolosuhteiltaan erinomaisia purje- ja leijalautailun harrastamiseen.

2. Goa

Upeat rannat, herkullinen mausteinen ruoka sekä kattavat ostosmahdollisuudet tekevät Intian Goasta kiinnostavan lomakohteen. Goa on erityisesti rantalomailijoiden suosiossa, sillä kohteessa on runsaasti houkuttelevia rantoja jokaiseen makuun. Myös edullinen hintataso houkuttelee matkailijoita Goalle.

IstockphotoGoa
Aurinkoinen Goa on mainio kohde rennolle rantalomalle.

Goalla sää hemmottelee matkailijaa, sillä lämpötilat kohoavat hellelukemiin ympäri vuoden. Paras aika matkustaa Goalle on kuitenkin talvisesonki, sillä silloin sateita esiintyy kesää vähemmän.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

3. Puerto Vallarta

Meksikon Puerto Vallarta on kiehtova lomakohde, jossa voi kokea aidon meksikolaisen tunnelman. Puerto Vallartassa on useita kirkasvetisiä rantoja, jotka tarjoavat puitteet sekä rentoon rantapäivään että aktiviteettien harrastamiseen. Rantalomailun lisäksi Puerto Vallartassa voi esimerkiksi maistella paikallisia herkkuja, tehdä kävelyitä pitkällä rantabulevardilla tai tutustua kaupungin värikkääseen arkkitehtuuriin.

IstockphotoPuerto Vallarta
Meksikon Puerto Vallartaan pääsee lomailemaan suorilla lennoilla.

Puerto Vallartassa sää on lämmin ympäri vuoden ja aurinkoisia päiviä on runsaasti, minkä vuoksi se sopii hyvin kohteeksi talven aurinkolomalle. Kaupunki on monelle suomalaiselle vielä tuntematon kohde, mutta sinne pääsee Puerto Platan ja Goan tavoin lomailemaan myös suorilla lennoilla.

>> Löydä edullinen äkkilähtö lämpimään Rantapallon äkkilähtöhausta!

Teksti: Krista Ahonen
Kuvat: Istockphoto, Dominican Republic Ministry of Tourism

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Progreso, Meksiko

Vau, mikä näky rannalla! Maailman pisin laituri vie 6,5 kilometriä merelle

Yleiset mokat Meksikossa

Varo näitä helppoja virheitä Meksikossa – turistien 10 yleistä mokaa

Acapulco Meksikossa

Muistatko Acapulcon legendaarisen lomakohteen? Muuttui murhapääkaupungiksi – glamour hävisi ja turistit kaikkosivat

Ensikertalaisen vinkit Meksikoon

Suunnitteletko ensimmäistä matkaa Meksikoon? 10 käytännön vinkkiä

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja