hero taustakuva

Hiihtolomavinkit Viroon – kolme ideaa

artikkelin kuva
Lapset ja matkailu
Viro on helppo lähikohde hiihtolomalla.
Teksti: Maria Hietala
Päivitetty: 05.02.2014
facebook   whatsapp

Hiihtoloma Virossa – kokeile näitä

Nopean laivamatkan ja lyhyiden välimatkojen ansiosta muutaman päivän lomalla ehtii Virosta saada paljon irti. Lomatunnelmaan voi virittäytyä jo laivalla esimerkiksi herkuttemalla tai nauttimalla viihdetarjonnasta.

Tallinnan lisäksi muutkin Viron kaupungit tarjoavat runsaasti koko perhettä kiinnostavia vierailukohteita myös talvella. Hiihtolomailijan kannattaa harkita vaihteeksi vaikkapa Pärnua tai Tarttoa.

– Pärnun kylpylätarjonta on vailla vertaa. Sieltä löytyy esimerkiksi Viron suurin vesipuisto Tervise Paradiis, kertoo Eckerö Linen myynti- ja markkinointijohtaja Ida Toikka-Everi.

Toinen vaihtoehto kaupunkilomalle on kaunis yliopistokaupunki Tartto.

– Tartossa sijaitsee esimerkiksi hieno tiedekeskus Ahhaa, joka kiehtoo vähän vanhempiakin lapsia.

Tallinnasta löytyy lukuisia lasten ympärivuotisia kestosuosikkeja, kuten Miia Milla Manda -lastenmuseo, Nuku-nukkemuseo, huima TV-torni ja Tallinnan eläintarha.

– Vielä ehtii käydä tutustumassa myös Lennusadam-Merimuseon vaikuttavaan Titanic-näyttelyyn, joka on auki maaliskuun loppuun asti, Toikka-Everi muistuttaa.

Hiihtolomaviikkojen 8 ja 9 aikana M/S Finlandialla järjestetään lapsiperheille ohjelmaa päivittäin. Taikuri viihdyttää pieniä matkustajia, ja musiikkileikkikoulun soittopajoissa voi kokeilla eri soittimia. Nuorisoa varten laivalla esiintyvät Jannika B ja Softengine.

Lähde: Eckerö Line
Kuva: Visit Estonia / Toomas Tuul

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.