Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Viisi hotellivinkkiä Heidelbergiin

Heidelberg Marketing / Philipp Rothe artikkelin kuva
Saksan Heidelberg on suosittu lomakohde ja kaupungin hotellitarjonta on laaja. Tässä Rantapallon viisi majoitusvinkkiä valintasi avuksi.
Teksti: Riikka Krenn
Päivitetty: 16.02.2018
facebook   whatsapp

Holländer Hof

Holländer Hof on hyvä valinta kohtuullista hintaa ja hyvää sijaintia arvostavalle matkailijalle. Tämä yli satavuotias hotelli tarjoaa toimivan perustason majoituksen ja maittavan aamiaisen aivan Neckar-joen rannalla vanhankaupungin sydämessä. Tärkeimmät ostos- ja ravintolakadut ovat täältä vain kivenheiton päässä.

Hotellilla ei ole aamiaisen lisäksi muuta ruokatarjoilua tai omaa ravintolaa, mutta sen ei kannata antaa häiritä, sillä ruokapaikkoja löytyy runsaasti aivan muutaman sadan metrin säteellä. Esimerkiksi samassa rakennuksessa sijaitseva Goldener Hecht on viihtyisä ja herkullinen saksalaisia herkkuja tarjoava ravintola.

Holländer Hof
Neckarstaden 66
69117 Heidelberg

Heidelberg Suites

Small Luxury Hotels of the World -hotelleihin kuuluva Heidelberg Suites sopii vaativampaan makuun. Tämä hotelli tarjoaa boutique-tyyppistä majoitusta erinomaisella sijaintipaikalla aivan Neckarin rannalla. Sijainti on vanhastakaupungista katsottuna vastarannalla, mutta matkaa tärkeimmille ostos- ja ravintolakaduille Alte Brücken toiselle puolelle on kaikkiaan silti vain muutama kortteli. Saatavilla on normaalien huoneiden lisäksi sviittejä ja perhehuoneita. Hotellin palveluihin kuuluvat myös ravintola sekä yksityiskylpylä.

Heidelberg Suites
Neuenheimer Landstrasse 12
69120 Heidelberg

Hotel Am Schloss

Tämän hotellin valtti on sijainti samassa rakennuksessa Heidelbergin linnalle ja Königsstuhlin näköalapaikalle vievän kiskoköysiradan lähtöaseman kanssa. Vanhankaupungin ostos- ja ravintolakadut ovat aivan vieressä ja täältä käsin kaupunkiin tutustuminen on helppoa ja käytännöllistä. Hotelli itsessään edustaa toimivaa ja siistiä keskitasoa. Ravintolaa tai muita palveluja ei ole, mutta aamiaisen hotellilla toki saa. Hotel Am Schloss sopii hyvin esimerkiksi viikonloppulomailijan majapaikaksi.

Autolomailijan kulmasta tämän hotellin merkittävä etu on myös samasta rakennuksesta löytyvä parkkimahdollisuus. Heidelbergin vanhakaupunki on autoille hyvin ahdas, ja läheskään kaikki hotellit eivät voi tarjota parkkipaikkoja asiakkailleen.

Hotel Am Schloss
Zwingerstrasse 20
69117 Heidelberg

Art Hotel Heidelberg

Art Hotel Heidelberg sopii modernimpaan makuun ja tämän on erinomainen valinta esimerkiksi pariskunnille. Sijainti on hyvä sekä vanhassakaupunkissa kiertelyä että linnavierailua ajatellen. Hotellin ravintola Romer on tasokas ruokapaikka ja sen terassilla voi nauttia illallista Heidelbergin kattojen tasalla. Huonekoot ovat täällä reilut ja ne on nimetty sen mukaisesti L, XL ja XXL – alkaen 26 neliömetristä ja päättyen hulppeaan 80 neliömetrin loftiin.

Art Hotel Heidelberg
Grabengasse 7
69117 Heidelberg

Villa Marstall

Villa Marstall on pieni ja sympaattinen hotelli, joka sijaitsee vuodelta 1876 peräisin olevassa rakennuksessa joen rannalla vanhankaupungin ytimessä. Aamiainen tarjoillaan tunnelmallisessa kaarikattoisessa kellarisalissa. Villa Marstallissa ei ole omaa ravintolaa eikä muitakaan ylimääräisiä palveluita, mutta ruokapaikkoja löytyy lähikaduilta runsaasti.

Villa Marstall
Lauerstr. 1
69117 Heidelberg

Teksti: Riikka Krenn
Kuvat: Heidelberg Marketing / Philipp Rothe

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.