Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Löydä uusi eksoottinen kaukokohde – Kap Verden paratiisirannoille pääsee edullisesti äkkilähdöillä

Istockphoto artikkelin kuva
Rantalomat
Kap Verde on vielä monelle suomalaismatkailijalle melko tuntematon lomakohde, mutta äkkilähdöillä saariryhmän paratiisirannoille saattaa päästä lomailemaan yllättävän edullisesti.
Teksti: Krista Ahonen
Päivitetty: 01.12.2017
facebook   whatsapp

Kap Verde on monipuolinen lomakohde

Upeita rantoja, auringonpaistetta ja varmaa lämpöä kaipaavaa lomailija löytää kaiken tarvitsemansa Kap Verden saarilta. Saariryhmän lomakohteet tarjoavat rentoa rantatunnelmaa ja puitteet helppoon lomailuun, joten Kap Verde on mainio valinta aurinkoloman kohteeksi talven pimeyden keskellä.

Kap Verdellä miellyttävä lämpö hellii matkailijaa ympäri vuoden, sillä lämpötilat liikkuvat 20 ja 30 asteen välillä. Talvikuukausina illat voivat kuitenkin olla hieman viileämpiä, joten pitkähihainen on syytä pakata mukaan.

Kap Verden saarista suosituimpia lomakohteita ovat esimerkiksi Sal ja Boa Vista. Loman aikana kannattaa kuitenkin mahdollisuuksien mukaan vierailla useammalla saarella, jolloin Kap Verdeen ja sen paikalliskulttuuriin tutustuu parhaiten.

Paratiisirantojen lisäksi Kap Verdeltä löytyy vehreää luontoa ja kiehtovia pikkukaupunkeja, jotka tarjoavat kiinnostavaa nähtävää lomalle. Saariryhmän kohteissa on myös runsaasti vesiurheilumahdollisuuksia, jos kaipaa vaihtelua rentoihin rantapäiviin. Loman aikana kannattaa kokeilla paikallisen keittiön herkkuja, johon kuuluu esimerkiksi maukkaita kala- ja äyriäisruokia.

IstockphotoKap Verde
Kap Verde on rento rantalomakohde, jonne voi päästä yllättävän edullisesti äkkilähdöllä.

Paratiisirannalle yllättävän edullisesti

Kap Verdelle voi matkustaa sekä pakettimatkalla että omatoimisesti. Pakettimatkoja saariryhmän kohteisiin järjestävät esimerkiksi Apollomatkat ja TUI. Kap Verdelle pääsee lentämään Suomesta omatoimisesti vaikkapa Portugalin kautta TAP Portugalin lennoilla.

Kap Verde paratiisirantoineen voi vaikuttaa mahdottomalta kohteelta pienen budjetin aurinkolomia etsivälle, mutta saarille voi parhaimmillaan päästä äkkilähdöllä yllättävän edulliseen hintaan. Halvimpien äkkilähtöjen hinnat pyörivät noin 500 euron ympärillä, minkä summan voi joutua pulittamaan myös esimerkiksi matkasta tutuille Kanariansaarille.

Vielä ennen jouluakin on tarjolla runsaasti edullisia äkkilähtöjä Kap Verdelle, joten nyt on erinomainen tilaisuus lähteä tutustumaan itselle uuteen kaukokohteeseen. Houkuttelevia matkatarjouksia on tällä hetkellä saatavilla myös moniin muihin kiehtoviin kaukokohteisiin, kuten Dominikaaniseen tasavaltaan, Meksikoon ja Intiaan, joten nyt kannattaa toteuttaa omat matkahaaveet!
>> Löydä halpa matka Rantapallon äkkilähtöhausta!

Teksti: Krista Ahonen
Kuvat: Istockphoto

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.