Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Tältä näyttää Kap Verde – katso kuvasarja eksoottisilta lomasaarilta

Istockphoto artikkelin kuva
Rantalomat
Atlantin valtamerellä Afrikan länsipuolella sijaitseva Kap Verden saariryhmä tarjoaa lomailijalle pakomatkan paratiisiin. Katso kuvat ja ihastu!
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 25.11.2022
facebook   whatsapp

Valitse saarista mieleisesi

Kap Verde koostuu 13 saaresta, joista suosituimpia matkakohteita ovat Sal, Boa Vista, Santo Antão sekä Santiago. Loman aikana kannattaakin vierailla mahdollisimman monella saarella ja nauttia Kap Verden monipuolisuudesta.

Kap Verde on sekoitus portugalilaista ja afrikkalaista kulttuuria, sillä portugalilaiset löysivät Länsi-Afrikan edustalla sijaitsevan saariryhmän 1450-luvulla. Monipuolisen kulttuurin ja luonnon lisäksi saariryhmällä on valtavasti rantoja, joten Kap Verdellä voikin yhdistää kulttuuri-, aktiivi- ja rantaloman. Saariryhmä ei kuitenkaan ole mikään shoppailu- tai biletysparatiisi, sillä rannat ovat melko rauhallisia eikä ostoskeskuksia juuri ole.

Viilentävällä Atlantilla sijaitseva saariryhmä on sijaintinsa vuoksi hyvä matkakohde ympäri vuoden, sillä lämpötilat pysyttelevät jatkuvasti 20–30 asteen välillä.

1. Vietä rentoa rantaelämää

Kap Verde tarjoaa hienot lomamaisemat, sillä silmänkantamattomiin ulottuva vitivalkoinen hiekka lempeän turkoosia merivettä ja sinisenä hohtavaa taivasta vasten luo kokonaisuuden, josta on vaikea pistää paremmaksi. Kap Verden saariryhmä on täynnä pitkiä hiekkarantoja, joilla voit halutessasi nauttia myös yksityisyydestä.

2. Ota kaikki irti monipuolisesta luonnosta

Alueen luonto yllättää monipuolisuudellaan, sillä 13 saareen mahtuu paitsi pitkiä hiekkarantoja myös tiheää metsää ja korkeita vuoria. Aktiivilomailija voikin nauttia niin saariryhmän vesiurheilumahdollisuuksista kuin vaeltaa sydämensä kyllyydestä upeissa maisemissa.

3. Kaupunkitunnelmaa pienissä satamakaupungeissa

Kap Verden saariryhmä on täynnä pieniä kaupunkeja, joiden letkeä tunnelma imaisee lomalaisen mukaansa silmänräpäyksessä. Käveleskele pikkukatuja pitkin, katsele värikkäitä taloja ja seuraa paikallista elämää kaikessa rauhassa.

4. Anna auringonlaskujen lumota

Saariryhmä on täydellinen paikka ihastella auringonlaskua, sillä pienillä saarilla voi helposti matkustaa sinne, missä auringonlasku näyttää kaikkein kauneimmalta.

>> Löydä edullinen äkkilähdö Kap Verdelle Rantapallon äkkilähtöhausta!

Kuvat: Istockphoto ja Instagram

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.