Hyppää sisältöön

Norwegian aloittaa suorat lennot Helsingistä Krakovaan – uusi halpalentokohde takaa edullisen kaupunkiloman

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 26.01.2018
Reittiä Puolan toiseksi suurimpaan kaupunkiin aletaan liikennöidä maaliskuussa 2018.

Suorilla lennoilla Krakovaan

Norwegian aloittaa suorat lennot Helsingistä Puolan Krakovaan maaliskuussa 2018. Reittiä liikennöidään kaksi kertaa viikossa, maanantaisin ja perjantaisin, 26.3.2018 alkaen. Suora lento kestää noin kaksi tuntia.

Krakova on suosittu kaupunkilomakohde, joka kiinnostaa myös suomalaisia matkailijoita. Kaupungissa kiinnostavat kaunis arkkitehtuuri, pitkä historia ja lähiseudun kiinnostavat nähtävyydet. Krakovan-matkaan on helppo yhdistää vierailu vaikkapa Wieliczkan suolakaivoksilla tai Auschwitzin keskitysleirillä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Norwegian lisää myös kevään 2018 aikana lähtöjen määrää useisiin kohteisiin Euroopassa. Lisälentoja on luvassa esimerkiksi Málagaan, Alicanteen ja Rodokselle. Norwegian tiedotti hiljattain myös Las Palmasin -reitin muuttumisesta ympärivuotiseksi.

– On hienoa, että voimme lanseerata jälleen uuden suoran reitin Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Uskon, että suomalaiset matkustajat ovat hyvin kiinnostuneita matkustamaan kauniiseen ja historialliseen Krakovaan, sanoo Norwegianin kaupallinen johtaja Thomas Ramdahl.

– Tämän lisäksi lisäämme lähtöjä useisiin suosittuihin kohteisiin Euroopassa. Siten voimme tarjota asiakkaillemme Suomessa aiempaakin laajemman tarjonnan ja lisää valinnanmahdollisuuksia houkuttelevilla hinnoilla, Ramdahl lisää.

Krakovan hyvin säilynyt keskiaikainen vanhakaupunki mukulakivikatuineen, joita ympäröivät kauniit rakennukset, on Unescon maailmanperintöluettelossa. Kaupunkilomailijalle Krakovassa on tarjolla myös runsaasti ravintoloita ja ostosmahdollisuuksia, ja hintatasokin on suomalaisittain erittäin edullinen. Myös majoitus on edullista.

>> Lue lisää vinkkejä Krakovaan Rantapallon kohdeoppaasta!

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Norwegian
Kuva: Istockphoto

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Gdansk, Puola

Gdanskin 15 parasta nähtävyyttä – tiesitkö, mitä kaikkea kaupungissa voi tehdä?

Puolan nähtävyydet

Puolan parhaat nähtävyydet – 10 paikkaa, jotka tekevät matkasta unohtumattoman

Varsova, Puola

Mikä Puolan kaupungeista sopii sinulle? Vertaa kaupunkilomat Gdanskiin, Krakovaan ja Varsovaan

Bergamo, Italia

Norwegian aloittaa kesällä lennot Helsingistä Bergamoon ja Sofiaan

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja