Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Reilaamaan entistä helpommin lentämättä – Viro ja Latvia mukaan interrail-verkostoon

Shutterstock artikkelin kuva
Junamatkat
Kahden uuden maan myötä interrail-matka on entistä helpompi toteuttaa Suomesta käsin.
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 16.01.2020
facebook   whatsapp

Tallinnasta reilikortilla muualle Eurooppaan

Viro ja Latvia on liitetty mukaan kansainväliseen Interrail-junaverkostoon 2. tammikuuta 2020 lähtien. Suomalaismatkailijan näkökulmasta lisäys on merkittävä, sillä sen ansiosta Suomesta pääsee Interrail-raiteille entistä helpommin suoraan Tallinnasta. Aikaisemmin Suomen rajaa lähimmät Interrail-lähtöpisteet ovat sijainneet Pohjois-Ruotsissa.

Kahden uuden maan myötä Interrail-passi on voimassa 33 maassa ympäri Eurooppaa. Viime vuonna Interrail-lippu laajeni koskemaan myös Liettuaa, joten Viron ja Latvian myötä suomalaismatkustajat pääsevät Suomenlahden eteläpuolelta käsin matkustamaan kaikkialle Eurooppaan.

Reililippuihin ja -mahdollisuuksiin on tullut uudistuksia viime vuosina. Vuonna 2019 Eurail toi myyntiin kahden ja kolmen kuukauden mittaiset reililiput.

>> Lue Interrail-matkailijan ABC – näin suunnittelet onnistuneen junamatkan

Lähde: Eurail.com
Kuva: Shutterstock

Yksi kommentti (1) Jätä kommentti

  1. Luulin, ettei Tallinnan ja Rigan välillä ole kulkenut henkilöjunia enää vuosikausiin. Uudesta nopeasta ratayhteydestä on puhuttu vuosia ja siihen on jopa myönnetty EU-rahaa, mutta sitä saamme kyllä odottaa vuosia ja koko hanke voi vielä kaatuakin.


  2. Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.