Hyppää sisältöön

Yövy edullisesti Pariisissa – esittelyssä kolme hostellia

Riikka Krenn
Riikka Krenn Päivitetty: 09.04.2013
Pariisia ei kannata jättää väliin budjettisyistä - Rantapallon esittelyssä kolme kohtuuhintaista majapaikkaa!

Pariisista jokainen löytää jotakin

Rakkauden kaupunki Pariisi kuuluu Euroopan kiehtovimpiin pääkaupunkikohteisiin. Tämä muodin mekka hurmaa kahviloillaan ja Eiffel-tornillaan, mutta on hintatasoltaan usein kallis. Onneksi Pariisista löytyy myös edullisia majoitusvaihtoehtoja.

Le Village Hostel

Le Village Hostel tarjoaa nuorille matkailijoille, opiskelijoille ja turisteille hotellitasoista palvelua ja mukavuutta mukavaan budjettihintaan. Le Village Hostel on hinnoiltaan Pariisin mittakaavassa varsin kilpailukykyinen hostelli. Le Village Hostel tarjoaa 2-8 hengen huoneita, joissa ei ole tingitty mukavuudesta: kaikissa huoneissa on omat suihkut ja wc-tilat ja pyytämällä saattaa saada huoneen jossa on upea näköala Sacré-Coeurille. Yhteiset keittiötilat ovat modernit ja hostelli tarjoaa ilmaiseksi monia matkalaisen kaipaamia asioita aamiaisia, liinavaatteita ja karttoja myöten.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Le Village Hostel sijaitsee Montmartressa, joka on yksi Pariisin pittoreskeimmista ja viehättävimistä alueista. Montmartre on houkutellut muun muassa runoilijoita ja taiteilijoita jo vuosia, eikä turistikaan voi olla viihtymättä alueen kylämäisessä ympäristössä. Hostellin läheisyydestä löytyy monia palveluita, kuten metroasema ja posti, sekä kauppoja, ravintoloita ja klubeja.

Le Village Hostel
20 Rue D’orsel, Pariisi
www.villagehostel.fr

Hotel Monte Carlo

Lomalla kuin lomalla sijainti on tärkeä, ja harva majapaikka sijaitsee yhtä keskeisellä paikalla Pariisissa kuin edullinen Hotel Monte Carlo. Hotel Monte Carlo sijaitsee aivan Pariisin keskustassa Oopperan ja Eurostarin välissä. Kaikki Pariisiin kuuluisimmat nähtävyyden sijaitsevat kävelyetäisyydellä Hotel Monte Carlosta.

Huoneet on nimetty mielikuvituksellisesti eri lomakohteiden mukaan, joten Pariisissa saattaakin päätyä esimerkiksi Tokioon tai Miamiin. Huoneet ovat pieniä ja mukavia, ja ilmentävät nimeään. Jokaisella huoneella on oma persoonallinen sisustuksensa. Valittavana on joko yksityisiä huoneita tai jaettuja huoneita.

Hotel Monte Carlo
44 rue Du Faubourg Montmartre, Pariisi
www.hotelmontecarlo.fr

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

3 Ducks Hostel

Vain kymmenen minuutin kävelymatkan päässä kuuluisalta Eiffel-tornilta ja parin minuutin metromatkan päässä Pariisin keskuskaduilta löytyy tunnelmallinen 3 Ducks Hostel. Hostelli on tunnettu iloisesta tunnelmastaan ja keskeinen sijainti takaa sen, ettei nähtävyyksillä kiertely ole liian rasittavaa. Aina voi hetkeksi palata oman hostellin pubiin rentoutumaan.

3 Ducks Hostellin kaikki huoneet ovat jaettuja huoneita. Hintaan kuuluvat tyynyt ja peitot, mutta liinavaatteista laskutetaan erikseen. Vapaassa käytössä oleva keittiö on avoinna ympäri vuorokauden. Aamiainen, internetyhteys ja kaupungin kartta kuuluvat hintaan.

3 Ducks Hostel
6, Place Etienne Pernet, Pariisi
www.3ducks.fr

Kuva: Flickr / Jekkone

>> Vertaile edulliset hostellihinnat Rantapallon hotellihaun avulla

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Junalla Lontoosta Pariisiin

Junalla Lontoosta Pariisiin – millaista on matkustaa vedenalaisessa tunnelissa?

Pariisi, Ranska

Pariisin parhaat nähtävyydet – 19 paikkaa, jotka saavat rakastumaan kaupunkiin

Miten kaupungit saivat lempinimensä?

Miksi New Yorkia sanotaan Isoksi omenaksi? Näin 5 tunnettua kaupunkia saivat lempinimensä

Ryanair

Ryanair aloittaa lennot Helsingistä – kahdeksan kohdetta talvikaudelle

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja