Saksan valtion matkailu

Koe syksyinen Saksa – tässä seitsemän kohdevinkkiä lomallesi

Syksy on mainiota aikaa matkustaa Saksaan, jonka monipuolisesta tarjonnasta löytyy kohteita jokaisen matkailijan makuun.

ILMOITUS

Lähde lomalle kiehtovaan Saksaan

Saksa on monipuolinen matkailukohde, jossa nähtävää ja koettavaa riittää. Suurkaupungeista idyllisiin pikkukyliin, Saksa hurmaa historiallisilla kohteillaan, välittömyydellään ja herkuillaan.

Olipa suunnitelmissasi sitten viikon syysloma tai nopea viikonloppuvisiitti, Saksa tarjoaa jokaiselle matkailijalle jotakin. Saksaan on myös helppo matkustaa Suomesta, sillä esimerkiksi lentoyhteyksiä on tarjolla ympäri maata.

Tässä esittelyssä seitsemän kohdetta eri puolilta Saksaa, joissa viihdyt takuuvarmasti ja joiden viehättävät ja persoonalliset piirteet jäävät varmasti mieleesi.

Löydä kiinnostavin kohde lomallesi!

1. Vilkas Berliini

Se suurin ja kaunein. Saksan pääkaupungissa tapahtuu aina jotakin, joten tekeminen ei lopu kesken ja koettavaa riittää. Berliini on auki ympäri vuorokauden ja vuoden jokaisena päivänä, ja jokainen hetki kaupungissa on täynnä tapahtumia, tempauksia, viihdettä ja kulttuuria.

Berliini sopii kohteeksi sekä pitkälle kaupunkilomalle että viikonloppureissulle. Lue täältä lisää Berliinistä ja löydä tarjoukset!

2. Hannover tutuksi

Tutustu ja rakastu Hannoverin viihtyisyyteen, sen puistoalueisiin, festivaaleihin ja kulttuurielämään. Varaa matkallesi kokemuspaketti, johon kuuluu hotellihuone, liput kartanokierrokselle ja kaupunkikierrokselle, sekä Hannover-kortti ja Roter Faden -kierros kaupungin nähtävyyksille. Kurkista lisää täältä!

3. Historiaa ja modernia erottuvuutta Niedersachsenin yhdeksässä pikkukaupungeissa

Olitpa sitten etsimässä viehättäviä vanhoja kaupunkeja, kulinaarisia kohokohtia, kulttuurikohteita, ostosparatiiseja, trendikkäitä ravintoloita, maalauksellisia majataloja tai modernia historiaa, Niedersachsenin alueen pikkukaupungit Braunschweig, Celle, Göttingen, Goslar, Hameln, Hannover, Hildesheim, Lüneburg, Wolfenbüttel ja autokaupunki Wolfsburg tarjoavat sitä kaikkea. Tutustu kaupunkeihin paremmin täällä!

Saksan valtion matkailu
Niedersachsenin alueen pikkukaupungit tarjoavat monipuolisesti tekemistä aina kulttuurikohteista ostosparatiiseihin.

4. Historiallinen Lyypekki

Anna Lyypekin vanhan kaupungin historiallisten kaupparakennusten ja pikkukujien hurmata itsesi, herkuttele marsipaanilla ja nauti olostasi! Tutustu Lyypekin tarjontaan täältä.

Saksan valtion matkailu
Lyypekki sopii kohteeksi sekä historiasta kiinnostuneelle matkailijalle että herkuttelijalle.

5. Kaupunkihelmet Mecklenburg-Vorpommernissa

Mecklenburg-Vorpommernin kaupungit houkuttelevat merihenkisellä tunnelmallaan charmillaan, herkullisilla leipomotuotteillaan ja suosituilla perinnefestivaaleillaan. Lue lisää kaupungeista ja tarjouksista matkailijoille.

Saksan valtion matkailu
Mecklenburg-Vorpommernin kaupungit tarjoavat matkailijalle kiehtovaa tunnelmaa ja paikallisia herkkuja.

6. Erfurt ja Weimar – Thüringerin duetto

Koe lomallasi neljän päivän matka, joka yhdistää yli tuhat vuotta vanhan, viehättävän keskiaikaisen Erfurtin ja upean Unescon maailmanperintökohteisiin kuuluvan Weimarin. Täältä löydät tarjoukset matkalle!

7. Maritim-hotellilomat ympäri Saksan

Loma- ja viikonloppumatkan voi viettää 47 Maritim -hotelleissa, joita löytyy ympäri Saksan. Hotellit sijaitsevat aina loistavilla paikoilla, ja yöpymispakettiin kuuluu maksuton internet sekä uima-altaan käyttö. Katso paketin tarkemmat tiedot ja tarjoukset!

Saksan valtion matkailu
47 Maritim -hotellit tarjoavat majoitusta ympäri Saksan ja yöpymispakettiin kuuluu esimerkiksi ilmainen wifi-yhteys.

Lähde ja kuvat: Saksan valtion matkailu

ILMOITUS

Päivitetty: 2.10.2017

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (1 votes, average: 4,00 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia