13 Comments

 • Reply Piia tiistai, lokakuu 7, 2014 at 08:52

  Viittaamaso toiminta on just sellaista mitä en ymmärrä. Onko sitä blogia pakko lukea jos ei miellytä? WWW=world wide web. Aika kädetön saa olla jos ei osaa naputella vaikka Googleen että ”blogi”. Kielitaidottomuudenkaan ei uskoisi olevan enää ongelma, sillä vaikka suomen kokoisen maan blogosfäärin kärki on suhteellisen kapea, ponnahtelee uusia kuin sieniä sateella!

 • Reply meizi tiistai, lokakuu 7, 2014 at 08:59

  Minä aikoinani….nooooooo siis on jo vuosikymmeniä,niin otin tollasen muutaman vuoden irtioton,ja silloin se ei ollut niin tavanomaista,kuin tänä päivänä..sain arvostelua siloin,mut ajattelin et tää on mun elämäni ja mun valintani ja moni olis varmaan ollu halukas tekee sen saman,mut jos ei oo munaa niin ei oo..jälkeen päin olen haikeudella muistellut noita aikoja,enkä oo katunut hetkeäkään..sitä ajatellaan,et sit kun oon eläkkeellä,niin sitten matkustellaan,mut iän mukana se mielikin muuttuu,se on mentävä silloin kun haluttaa ja tehtävä sitä,mikä tuntuu oikealta,eli kuunneltava sydäntään..itse oon nyt eläkkeelä ollu puoli vuotta,toki teen siinä sivussa vähän töitä,mut nyt kiinnostaa ihan eri asiat ja eri maat..joten tyttö anna mennä..ilo seurata sivusta sun elämäs koukeroita..kaikkea hyvää teille..

 • Reply elli tiistai, lokakuu 7, 2014 at 12:16

  onko sulle niin kova paikka se, että kaikki ei kadehdi/pidä mielettömänä tuota sun tuuliajoa ja ”ihanaa” miestä?

 • Reply DILLE tiistai, lokakuu 7, 2014 at 17:59

  Ahhahaa! Mun tekis myös mieli haukkua sun elämä vain koska oon niin silmittömän kateellinen siitä!! Joidenkin mielestä voit olla vastuuton, mun mielestä rohkea. Ja ha, ne alkoholisti haukkumiset vasta typeriä olikin.. Kenenkään ei sais olettaa mitään, jos ei oikeasti tiedä.

 • Reply Anna tiistai, lokakuu 7, 2014 at 23:09

  ET OO TOSISSAS…. Koska onhan se, miten sä siellä elät, kyllä aivan valtavasti pois meiltä kaikilta täällä pallon toisella puolella.

  Mä en (ihan vaan sun puolesta) kestä.

  ps. asiallinen gif
  pps. viimeaikaiset ”höpötihöpöti”-postaukset on ollu oikein jees, kuten muutkin ovat sanoneet! :)
  ppps. ”You can be the ripest, juiciest peach in the world, and there’s still going to be somebody who hates peaches.”

  xx

 • Reply annujjau keskiviikko, lokakuu 8, 2014 at 08:26

  Mun mielestä sun elämäntapa on just mahtava! Rohkaset muaki kokeilemaan uusia asioita ja ajattelee joskus sydämellä järjen sijaan :)

 • Reply re keskiviikko, lokakuu 8, 2014 at 19:08

  otti vissii tunteisiin :D

 • Reply sandr-A-licious keskiviikko, lokakuu 8, 2014 at 22:16

  Meri feat. alkoholiongelma, joojoo….

 • Reply zoya keskiviikko, lokakuu 8, 2014 at 22:21

  Hyvä, ei kannata välittää kateellisten marinasta arjen ja sateen keskeltä. Tiedät varmasti olevasi etuoikeutettu voidessasi elää just noin ja nauttia maailmasta. Jo pelkän taloudellisen puolen järjestäminen on sulle iso etu, saati sieltä perheen ja ystävien löytäminen. Ei ole keneltäkään pois olla onnellinen toisen puolesta.Toki arjessa ja suomessakin voi olla super onnellinen mutta sen oman arjen plus elämän saa elää just niinkuin tahtoo ja pystyy elämän ”pakkojen” puitteessa. Tsemppiä kaikkeen siellä. Oon lukenut blogiasi jo monta vuotta ja tykkään! :)

 • Reply Lisa keskiviikko, lokakuu 8, 2014 at 23:35
 • Reply anni torstai, lokakuu 9, 2014 at 13:43

  hei, musta puolestaan sulla on just oikea tapa elää ja olla. ja aivan mahtavaa, että oot nyt vähän enemmän avannu kaikkea mikä on sinun nyt. olin utelias :D tsemppistä, ja ite tulisin perästä jos voisin!

 • Reply Rrrous torstai, lokakuu 9, 2014 at 16:43

  Hei Meri!
  Saat varmana useita yhteydenottoja jos ja kun suomityttöjä on ausseissa ja indoissa.
  Tää kuulostaa totaalisesti stalkkaamiselta kyllä nyt :D .,,
  Oon aikaisemminki kommentoinyt jtn tyhmiä kysymyksiä ausseista ja indoista :D
  Oletko kauan vielä australiassa itärannikolla?
  Täällä tulossa itärannikloa alas ja illan kuluksi luin blogiasi ja tuli mieleen kysyä.
  Olis nimittäin ihan älyttömän hauskaa tavata sut livenä real in life, jos mahdollista :)
  Ny tää kuulostaa tosi creepy vaikkei ollut tarkoitus :D

 • Reply blanche torstai, lokakuu 9, 2014 at 21:48

  ehdin jo kaivata näitä sun gif-postauksia :D haha, parhaimpii ever!

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post