hero taustakuva

Unohda kiireet ja lähde hemmottelulomalle – 5 ihanaa kylpylää Tallinnassa

Visit Estonia artikkelin kuva
Luksus ja spa
Tallinna on edullinen hemmottelukohde, sillä kaupungissa on lukuisia kylpylöitä, joissa voi piipahtaa pikaisissa hoidoissa tai viettää myös kokonaisen rentouttavan loman. Näissä kylpylöissä unohdat kiireet!
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 13.05.2019
facebook   whatsapp

1. Elemis Spa

Tallinnan keskustassa sijaitsevaan Telegraaf-hotellin luksuskylpylä Elemis Spa on vehreä keidas, joka takaa rentouttavan tunnelman. Saatavilla on monia erilaisia hierontoja, vartalo-, käsi- ja kasvohoitoja sekä tietysti manikyyri ja pedikyyri.

Kylpylässä on myös sauna- ja uima-allasalue, johon kuuluu kolme uima-allasta, poreallas, tavallinen sauna sekä höyrysauna. Kylpylöissä käytetään palkittuja brittiläisiä Elemis-kylpylätuotteita.

2. Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

Lyhyen kävelymatkan päässä vanhastakaupungista sijaitseva Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn tarjoaa suuren kylpylän, jossa on rutkasti erilaisia vaihtoehtoja perinteisistä kylpylähoidoista esimerkiksi maailmallakin ihastuttaneeseen kalakylpylään.

Allas- ja saunaosastolla on neljä saunaa: perinteinen suomalainen sauna, suolasauna, höyrysauna ja samarium. Lisäksi osastolla on kaksi uima-allasta, kaksi poreammetta sekä Kneipp-hoitoihin tarkoitettu allas.

3. Tallink Spa & Conference Hotel

Aivan Tallinnan Sataman tuntumassa, suomalaisille tuttua Viru-ostoskeskusta vastapäätä sijaitseva Tallink Spa & Conference Hotel tarjoaa vierailijoille erikseen kylpylän ja kauneushoitolan.

Hotellin Aqua Spa -kylpylässä voi rentoutua useissa erilaisissa höyrysaunoissa, minkä lisäksi Aqua Spassa on myös perinteinen sauna ja monia erikoissaunoja. Myös kylpylän porealtaat, ympärivuotinen ulkoallas ja allasbaari viihdyttävät sekä takaavat rennon tunnelman. Kylpylässä on myös 30 senttimetriä syvä lastenallas.

4. Pirita Spa Hotell

Noin kymmenen kilometrin päässä Tallinnan keskustasta sijaitseva Pirita Spa Hotell on rauhallinen kylpylähotelli, jonka ympäristössä on erinomaiset ulkoilumahdollisuudet. Koko Viron suurin kylpylä mahdollistaa erinomaiset puitteet monenlaisille hoidoille ja saatavilla onkin runsas valikoima hyvinvointipalveluja kuin -hoitojakin.

Kylpylä muodostuu useasta eri kokonaisuudesta: Wellness-keskus, MediSpa, kauneuskeskus ja urheilukeskus takaavat monipuoliset mahdollisuudet. Voit räätälöidä lomastasi juuri sellaisen kuin haluat aktiivisesta urheilulomasta rentoon kylpylä- ja hemmottelulomaan.

5. Viimsi Spa

Reilun kymmenen kilometrin päässä Tallinnan keskustasta sijaitseva Viimsi Spa on tunnettu muun muassa vain aikuisille tarkoitetusta allasosastostaan, mutta sen lisäksi kylpylä tarjoaa monia muita palveluja.

Saunakeskuksessa voi rentoutua höyrysaunassa, kolmessa löylysaunassa tai vaikkapa suolakivi-, puu- tai katajasaunoissa. Eri saunavaihtoehtojen lisäksi Viimsi Spassa on lukuisia uima-altaita, muun muassa kylpylän oma lekotteluallas tai vaikkapa ulkona sijaitseva viileän veden allas, jonka jälkeen voi pulahtaa rauhoittumaan poreammeeseen.

>> Lue myös: Ensikertalaisen kylpylävinkit Tallinnaan – näin hemmotteluloma onnistuu vaivatta!

Teksti: Inka Khanji
Kuvat: Visit Estonia ja Instagram

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.