Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Unohda kiireet ja lähde hemmottelulomalle – 7 ihanaa kylpylää Tallinnassa

Shutterstock artikkelin kuva
Luksus ja spa
Tallinna on edullinen hemmottelukohde, sillä kaupungissa on lukuisia kylpylöitä, joissa voi piipahtaa pikaisissa hoidoissa tai viettää myös kokonaisen rentouttavan loman. Näissä kylpylöissä unohdat kiireet!
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 10.05.2022
facebook   whatsapp

1. Telegraaf Spa

Tallinnan keskustassa sijaitsevaan Telegraaf-hotellin luksuskylpylä Elemis Spa on vehreä keidas, joka takaa rentouttavan tunnelman. Saatavilla on monia erilaisia hierontoja, vartalo-, käsi- ja kasvohoitoja sekä tietysti manikyyri ja pedikyyri.

Kylpylässä on myös sauna- ja uima-allasalue, johon kuuluu kolme uima-allasta, poreallas, tavallinen sauna sekä höyrysauna. Kylpylöissä käytetään palkittuja brittiläisiä Elemis-kylpylätuotteita.

Telegraaf Spa
Vene 9

2. Tallink Spa & Conference Hotel

Aivan Tallinnan Sataman tuntumassa, suomalaisille tuttua Viru-ostoskeskusta vastapäätä sijaitseva Tallink Spa & Conference Hotel tarjoaa vierailijoille erikseen kylpylän ja kauneushoitolan.

Hotellin Aqua Spa -kylpylässä voi rentoutua useissa erilaisissa höyrysaunoissa, minkä lisäksi Aqua Spassa on myös perinteinen sauna ja monia erikoissaunoja. Myös kylpylän porealtaat, ympärivuotinen ulkoallas ja allasbaari viihdyttävät sekä takaavat rennon tunnelman. Kylpylässä on myös 30 senttimetriä syvä lastenallas.

Tallink Spa & Conference Hotel
Sadama 11a

3. Pürovel Spa

Laadukkaan Swissôtel Tallinn -hotellin yhteydessä toimiva Pürovel Spa tarjoaa kävijöille uima-altaan ja kylpylähoitojen lisäksi myös hyvin varustellun kuntosalin: rentouttavan kylpylävierailun voi siis aloittaa kunnon treenillä, ja siirtyä sen jälkeen rentoutumaan. Viiden tähden hotellin sveitsiläiset kylpylätuotteet ja eteeriset öljyt hemmottelevat vierailun aikana, ja rentoutua – tai palautua – voi höyrysaunassa, maisemasaunassa tai hydroterapia-altaassa.

Supertyylikäs kylpylä on suunniteltu viimeisen päälle, ja se keskittyy erityisesti rentoutumiseen. Harmoninen tunnelma ja kaunis uima-allas saavat viihtymään kylpylässä pitkään. Hoitovalikoima kattaa palvelut monipuolisesti hieronnoista ja vartalohoidoista kauneushoitoihin. Sisäänpääsy kylpylään maksaa hotellin ulkopuolisilta vierailta 25 euroa.

Pürovel Spa
Tornimäe 3

4. Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

Lyhyen kävelymatkan päässä vanhastakaupungista sijaitseva Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn tarjoaa suuren kylpylän, jossa on rutkasti erilaisia vaihtoehtoja perinteisistä kylpylähoidoista esimerkiksi maailmallakin ihastuttaneeseen kalakylpylään.

Allas- ja saunaosastolla on neljä saunaa: perinteinen suomalainen sauna, suolasauna, höyrysauna ja samarium. Lisäksi osastolla on kaksi uima-allasta, kaksi poreammetta sekä Kneipp-hoitoihin tarkoitettu allas.

Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn
27 Toompuiestee 4 Paldiski Mantee

5. Eforea Spa

Hilton Tallin Park -hotellin yhteydessä toimiva Eforea Spa -kylpylä kiinnostaa paitsi tyylikkyyden myös kylpylän ulkoterassin vuoksi. Kylpylän yhteydessä sijaitsee myös tasokas kuntosali, joten treeni ja rentoutuminen on helppo yhdistää. Span valikoimaan lukeutuu hoitoja ja hierontoja niin naisille, miehille kuin pariskunnillekin, ja rentoutua voi niin altaissa kuin saunaosastollakin.

Tyylikäs kylpylä käyttää hoidoissa pääasiassa Elemisin tuotteita.

Eforea Spa
F. R. Kreutzwaldi 23

6. Sinine Salong & Spa

Keskeinen sijainti ja monipuoliset palvelut ovat kauneus- ja hemmotteluhoitoihin erikoistuneen Sinine Salong & Span valtteja. Monipuolinen palveluvalikoima ja suomenkieliset verkkosivut houkuttavat myös päivämatkailijoita piipahtamaan rentoutumassa Tallinnan-reissun aikana. Sinine Salong & Spa tarjoaa myös kampaamopalveluita.

Spa sijaitsee Narva Maanteen varrella, ja se sijoittuu kätevästi matkan varrelle sataman ja Tallinnan keskustan välille.

Sinine Salong & Spa
Narva mnt 1

7. Zen Spa

Von Stackelberg -hotellissa sijaitseva Zen Spa -kylpylä ammentaa inspiraatiota aasialaisesta zen-filosofiasta tarjoten kävijöille rauhallisen paikan rentoutumiselle. Vieraiden käytössä on viisi hoitohuonetta, suomalainen sauna, höyrysauna ja japanilainen poreallas.

Kylpylä on melko pieni, mikä takaa intiimin tunnelman silloin, kun kävijöitä ei ole paljon.

Zen Spa
Toompuiestee 23

>> Lue myös: Ensikertalaisen kylpylävinkit Tallinnaan – näin hemmotteluloma onnistuu vaivatta!

Teksti: Inka Khanji
Kuvat: Visit Estonia ja Instagram

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.