Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Ensikertalaisen kylpylävinkit Tallinnaan – näin hemmotteluloma onnistuu vaivatta

Istockphoto artikkelin kuva
Luksus ja spa
Haluatko päästä osaksi Tallinnan kehuttuja ja edullisia hemmotteluhoitoja sekä kylpylöitä? Lue tästä vinkit ensikertalaiselle!
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 26.02.2019
facebook   whatsapp

Valitse kylpylä tarpeidesi mukaisesti

Viron pääkaupungin Tallinnan monipuoliseen ja edulliseen kylpylävalikoimaan kannattaa tutustua jo ennen matkaa. Tallinnan kylpylöiden joukossa on esimerkiksi selvästi lapsiperheille suunnattuja vesipuistoja, yksinkertaisia uimahalleja sekä aikuisten hemmottelupaikkoja.

Mieti siis ennen kylpylän valintaa omat tarpeesi ja valitse kylpylä sen mukaan. Jos mielessäsi on ensisijaisesti jokin hemmotteluhoito etkä halua polskia altaassa, ei allasvalikoimaan tarvitse kiinnittää juurikaan huomiota.

Varaa hoidot etukäteen

Tallinnan kylpylät ovat hyvin suosittuja erityisesti viikonloppuisin, ja hoito kannattaakin varata aina etukäteen. Sen voi tehdä kätevästi puhelimitse, kylpylän verkkosivujen kautta tai sähköpostitse. Kylpylöissä voi asioida paikasta riippuen suomeksi tai englanniksi.

Jos jätät hoidon varaamisen viime tippaan tai käyt kysymässä paikan päällä vapaita aikoja, voit joutua pettymään: tarjolla ei välttämättä ole aikaa haluamallesi hoidolle.

Suosi hotellin omaa kylpylää

Monien tallinnalaishotellien yhteydessä toimii kylpylä, mikä helpottaa ensimmäistä kylpylävierailua merkittävästi. Mukaan ei tarvitse varata paljoa tavaraa, kun omasta huoneesta voi kävellä kylpytakissa suoraan kylpylään, ja esimerkiksi kasvohoidon jälkeen palata suorinta tietä huoneeseen ja antaa ihon rauhoittua.

Hotellin omassa kylpylässä asioidessa voi myös saada vain hotellin asukkaille suunnattuja alennuksia ja tarjouksia. Kylpylävierailun yhteydessä kannattaa aina mainita olevansa hotellin asukas.

IstockphotoTallinnan kylpylävinkit
Kaupunkiloman aikana kannattaa tutustua rohkeasti erilaisiin hoitoihin ja kylpylöiden tarjoamiin palveluihin.

Kokeile rohkeasti eri hoitoja

Tallinnan kylpylöissä on tarjolla runsaasti erilaisia hoitoja, joita kannattaa kokeilla ennakkoluulottomasti. Esimerkiksi kasvohoidot, hieronnat, manikyyrit ja pedikyyrit sekä kampaamopalvelut ovat kokeilemisen arvoisia.

Edulliset hinnat ja tasokas palvelu takaavat mukavan kylpyläkokemuksen. Kauneusalan ammattilaiset suosittelevat usein hoitojen jälkeen tuotteita asiakkaille, ja Viron edullisen hintatason vuoksi kauneustuotteiden shoppailu Tallinnassa voi olla kannattavaa.

Suomalaiseen makuun sopiva palvelu

Edullisen hintatason lisäksi suomalaiset suosivat Tallinnan kylpylöitä ystävällisen mutta riittävän pidättyväisen palvelun vuoksi. Monet kaupungin kylpylät tarjoavat nimittäin suomalaiseen makuun sopivan palvelun, joka mahdollistaa esimerkiksi lehden lukemisen kaikessa rauhassa.

Kylpylöissä kannattaa muistaa, että lisäpalveluja voi saada yllättävän edulliseen hintaan. Niiden mahdollistamana esimerkiksi kampaamossa voi nautiskella hiustenleikkuun lomassa kuohuviiniä, ja hieronnan voi tilata vaikkapa omaan hotellihuoneeseen.

>> Lue lisää vinkkejä Tallinnaan Rantapallon kohdeoppaasta!

Teksti: Inka Khanji
Kuvat: Istockphoto

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.