Hyppää sisältöön

Norwegianilta kaksi uutta kohdetta: Italian Pisaan ja Montenegron Tivatiin suorat lennot keväällä

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 18.12.2018
Uusia reittejä aletaan liikennöidä huhtikuussa.

Kaksi uutta reittiä Eurooppaan

Halpalentoyhtiö Norwegian aloittaa suorat lennot kahteen uuteen kohteeseen, Italian Pisaan ja Montenegron Tivatiin. Molemmat reitit alkavat huhtikuussa 2019.

Kumpaakin reittiä liikennöidään kerran viikossa. Helsingin ja Pisan välistä reittiä lennetään lauantaisin 6. huhtikuuta 2019 alkaen, Tivatin-reittiä tiistaisin 16. huhtikuuta 2019 lähtien.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

– Suomalaiset matkustajat ovat erittäin kiinnostuneita matkustamaan Norwegianilla. Olemme iloisia, että he arvostavat joustavia ja edullisia lippujamme. Siksi meille onkin suuri ilo lanseerata jälleen kaksi uutta reittiä. Uusien Pisan ja Tivatin reittien myötä Suomesta lähtevillä matkustajilla on entistäkin suurempi valikoima, sanoo Norwegianin EVP Commercial Thomas Ramdahl.

Montenegron suosio on kohonnut viime vuosina myös suomalaisten keskuudessa merkittävästi, mutta maahan ei ole aiemmin ollut suoria lentoja Suomesta. Norwegianin Tivatin-reitti onkin ensimmäinen suora reitti Suomesta Montenegroon. Rantakaupunki Tivat sijaitsee Etelä-Montenegrossa, Kotorinlahden äärellä.

Länsi-Italiassa sijaitseva Pisa on tunnettu yliopistokaupunki, jonka kalteva torni on maailmankuulu nähtävyys. Kaupungissa on kuitenkin myös paljon muuta nähtävää, ja se toimii mainiona tukikohtana Toscanan-matkalle.

Lähde: Norwegian
Kuva: Shutterstock

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Espanjalaiset portaat

Espanjalaiset portaat kuhisevat turisteja Roomassa – tiesitkö, mistä niiden nimi johtuu?

Käytännön vinkit Venetsiaan

Venetsia on kaupunki, jollaista et löydä muualta – uusi pääsymaksu ja 9 muuta käytännön vinkkiä

Durmitorin kansallipuisto, Montenegro

Yhdistä Montenegron suosituin kohde Kroatian-lomaan – katso hulppeat kuvat

Cinque Terre, Italia

Italian kolme kauneinta paikkaa ovat saaneet matkailijat pauloihinsa – voitko sinä vastustaa näitä maisemia?

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja