Kuva: Shutterstock
Vietnam

Silta, joka saa sinut epäilemään näkeväsi unta – Vietnamin hämmästyttävin paikka on tässä

Todellisuus on tarua ihmeellisempää vietnamilaisella sillalla.

Cầu Vàng on Vietnamin satumainen silta

Haluatko tuntea kävelleesi keskelle elokuvan lavasteita tai suoraan unesta tempaistua maisemaa? Vietnamiin kesällä 2018 avattu silta Cầu Vàng on paikka, jossa leukasi loksahtaa.

Lähellä Da Nangin kaupunkia sijaitseva silta on rakennettu Ba Nan kukkuloille. Myös Golden Bridge -nimellä tunnettu silta näyttää siltä, kuin kaksi massiivista kättä kannattelisi sitä ilmassa.

Kädet on tehty muistuttamaan vanhoja, sään pieksemiä käsiä, ja ne näyttävät olevan kivestä veistettyjä. Tosi asiassa niiden pinta on vain viimeistelty illuusion luomiseksi. Sillan on tarkoitus symboloida taivaaseen johtavaa tietä.

Kullanvärinen silta on 150 metriä pitkä ja se on rakennettu yli 1 400 metriä merenpinnan yläpuolelle. Silta on osa Sun World Ba Na Hills -nimistä teemapuistoa, jonka tarkoituksena on ollut houkutella lisää matkailijoita kauniille luonnonalueelle. Siinä se onkin onnistunut: erikoinen silta oli välitön somehitti, jonka kuvat leviävät verkossa.

Ylös kukkulan huipulle pääsee köysiratakyydillä. Samalla voi tutustua alueen muihin nähtävyyksiin kuten ranskalaistyyliseen kylään tai Le Jardin D’Amour -nimiseen puutarhaan.

Da Nang osuu monen matkailijan reitin varrelle Vietnamissa, sillä se sijaitsee lähes täsmälleen Hanoin ja Ho Chi Minh Cityn puolivälissä. Naapurista löytyy suosittu turistikohde Hoi An.

Katso matkailijoiden jakamia kuvia sillasta!

Lähde: Sun World Ba Na Hills
Kuvat: Shutterstock ja Instagram

Päivitetty: 4.1.2019

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (2 votes, average: 2,50 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia