Hyppää sisältöön

Nauti luksuksesta ilman valtavaa matkabudjettia – kolme ihanaa hotellivaihtoehtoa Vietnamissa

Krista Ahonen
Krista Ahonen Päivitetty: 29.12.2019
Vietnamin-lomalla on mahdollisuus nauttia tasokkaasta majoituksesta kohtuuhintaan verrattuna moniin suosikkikohteisiin. Katso tästä kolme upeaa luksushotellia!

1. Anantara Mui Ne Resort

Anantara Mui Ne Resort -hotellissa on helppo nauttia Vietnamin-lomasta, sillä vehreiden palmujen täyttämä, rauhallinen hotellialue on rakennettu aivan rannan tuntumaan.

Hotellissa on yhteensä 90 huonetta, sviittiä ja huvilaa. Valoisat huoneet ja sviitit sijaitsevat hotellin päärakennuksessa, ja ne on sisustettu tummalla puulla ja vaaleilla väreillä. Huoneista on näköala joko puutarhaan tai merelle. Huviloissa on omat uima-altaat, ja osaan niistä mahtuu majoittumaan jopa kuusi henkilöä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Anantara Mui Ne -hotellissa on monta ravintolaa, ja hotellissa on panostettu erityisesti herkulliseen vietnamilaiseen ruokaan sekä tuoreisiin mereneläviin. Hotellissa on mahdollista myös järjestää yksityinen illallishetki hotellin rannalla esimerkiksi merkkipäivän kunniaksi.

Lomapäivät eivät käy Anantara Mui Ne -hotellissa tylsiksi, sillä hotelli tarjoaa monipuolisesti aktiviteetteja ja ohjelmaa. Loman aikana voi viettää aikaa span hoidoissa tai kuntosalilla, hioa taitojaan kokkaustunnilla sekä harrastaa joogaa tai rantalentopalloa. Rannalla on myös hyvät vesiurheilumahdollisuudet ja lähellä sijaitsee golfkenttä.

Hotellilla on upea infinity pool-allas, joka sijaitsee rannan vieressä. Allasalueella tarjoillaan virvokkeita ja kevyitä aterioita.

Anantara Mui Ne sijaitsee rannikolla noin neljän tunnin ajomatkan päässä Ho Chi Minh Citystä. Hyvissä ajoin varatessa on yhden yön hinta edullisimmillaan alle 150 euroa.

Minor Hotels
Anantara Mui Ne -hotellin alue on vehreä ja palmujen täyttämä.
Minor Hotels
Huoneiden sisustuksessa on käytetty tummaa puuta.
Minor Hotels
Huviloilla on omat yksityiset uima-altaat.
Minor Hotels
Hotellin allasalue sijaitsee aivan rannan vieressä.
Minor Hotels
Tunnelmallisessa hotellissa on helppo nauttia rennosta lomasta.

2. The Anam

Upea The Anam -hotelli sijaitsee Cam Ranhin poukamassa lähellä Nha Trangin lomakohdetta. Viiden tähden hotelli on rakennettu kauniille paikalle rannan ja vehreän vuoriston väliin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuonna 2017 avatussa hotellissa on 136 huonetta ja sviittiä sekä 77 huvilaa. Huoneiden sisustus yhdistelee vanhaa eleganssia ja moderneja mukavuuksia. Huoneissa on suuret parvekkeet tai terassit ja tyylikkäät marmoriset kylpyhuoneet. Isommissa huviloissa on mukavasti tilaa myös perheille.

Halutessaan hotellin alueelta ei tarvitse loman aikana poistua ollenkaan, sillä sieltä löytyvät kaikki mukavuudet. Hotellissa on useita ravintoloita ja baareja, joista saa niin perinteistä vietnamilaista ruokaa kuin muiden ruokakulttuurien herkkuja.

The Anam -hotellissa on kolme uima-allasaluetta, minkä lisäksi osaan huviloista kuuluu oma uima-allas. Rennoista lomapäivistä ja hyvästä säästä voi nauttia myös hotellin valkohiekkaisella rannalla. Hotellin palveluihin kuuluvat lisäksi spa, kuntosali, tenniskenttä, lasten leikkialue sekä elokuvateatteri.

Lyhyen matkan päässä The Anamista sijaitsee Cam Ranhin lentokenttä, jonne voi lentää Ho Chi Minh Citystä noin 45 minuutissa. Hanoista lentomatka Cam Ranhiin kestää 1,5 tuntia. Nha Trangiin pääsee hotellista bussikuljetuksella.

Edullisimmillaan yö The Anamissa maksaa hieman reilut 150 euroa.

The Anam
The Anam -hotelli sijaitsee upealla paikalla vuorten ja rannan välissä.
The Anam
Hotellin huoneissa on yhdistelty eleganssia ja moderneja mukavuuksia.
The Anam
Osassa huviloista on oma uima-allas, kun taas toisista on suora yhteys yhteiselle altaalle.
The Anam
Yksi hotellin valteista on upea allasalue.
The Anam
Lomapäiviä voi uima-altaan lisäksi viettää myös rannalla.

3. Banyan Tree Lang Co

Banyan Tree Lang Co -hotelli tarjoaa luksusta etsiville matkailijoille upean pakopaikan arjen stressistä ja kiireestä. Viiden tähden hotelli on rakennettu vehreään rinteeseen vaaleahiekkaisen rannan ylle.

Hotellin majoitusvalikoima muodostuu pelkästään eri kokoisista huviloista, joihin kaikkiin kuuluu oma uima-allas. Osassa huviloista on oma pieni piha, kun taas kalleimmissa oma uima-allas sijaitsee merelle aukeavalla terassilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Banyan Tree Lang Co -hotellissa on useampi ravintolaa, joista saa esimerkiksi vietnamilaista, thaimaalaista ja italialaista ruokaa. Hotelli mahdollistaa myös ikimuistoiset herkutteluhetket, sillä aamiaisen voi tilata tarjoiltavaksi omaan uima-altaaseen kelluvalta tarjottimelta ja kahdenkeskisen illallishetken voi järjestää omalla huvilalla tai vaikka rannalla.

Hotellin palveluihin kuuluvat uima-allasalue, kuntosali sekä kylpylä monipuolisine hoitoineen. Läheltä löytyvät myös golfkenttä sekä monipuoliset vesiurheilumahdollisuudet.

Sijaintinsa vuoksi Banyan Tree Lang Co on mainio tukikohta lomailijoille, jotka haluavat tutustua Vietnamin historiallisiin nähtävyyksiin. Kätevän matkan päässä hotellista sijaitsevat Hoi Anin vanhakaupunki, My Sonin temppelialue sekä Vietnamin entinen pääkaupunki Hue. Kaikki kolme kuuluvat Unescon maailmanperintökohteisiin.

Banyan Tree Lang Co on hieman hintavampi hotelli, koska valikoimaan kuuluu vain huviloita. Hotellin luksuksesta voi päästä nauttimaan reilulla 250 eurolla yötä kohden.

Banyan Tree
Banyan Tree Lang Co sijaitsee upealla paikalla vehreässä rinteessä.
Banyan Tree
Hotellin huonevalikoimaan kuuluu vain eri kokoisia huviloita.
Banyan Tree
Luksushotellissa huoneiden sisustus on mietitty yksityiskohtia myöten.
Banyan Tree
Jokaisella huvilalla on oma uima-allas.
Banyan Tree
Hotellilla on myös yleinen allasalue kaikille vieraille.

>> Lue myös: Kahdeksan hotellivaihtoehtoa Ho Chi Minh Cityyn – löydä sopiva majoitus matkabudjetillesi

Teksti: Krista Ahonen
Kuvat: Minor Hotels, The Anam, Banyan Tree

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Vinkit syömäpuikkojen käyttämiseen

Vältä mokat syömäpuikoilla – 10 virhettä, joihin on helppo sortua

Tee kotikeittiössä makumatka Vietnamiin – näin valmistat herkullisen pho-keiton

Kahdeksan hotellivaihtoehtoa Ho Chi Minh Cityyn – löydä sopiva majoitus matkabudjetillesi

Hanoin kiinnostavimmat vierailukohteet – seitsemän paikkaa, jotka haluat lomallasi nähdä

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja