Hyppää sisältöön

Viking Linen uusi alus on ennätysnopea – kesällä Tallinnaan alle kahdessa tunnissa

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 29.03.2017
Kesäkaudella Viking Linen käytössä oleva katamaraani vie Tallinnaan yhtiön ennätysajassa.

Lisävuoroja Tallinnaan kesäkaudelle

Viking Line tuo uuden laivan HelsinkiTallinna-reitille kesäkaudella 2017, kun Viking Faster eli FSTR -alus aloittaa liikennöinnin 10.4.2017. Nopea katamaraani kuljettaa matkustajat kaupunkien välisen matkan tunnissa ja 45 minuutissa, mikä on nopeammin kuin Viking Linen alukset aikaisemmin.

Viking FSTR liikennöi reitillä kesäkauden 2017 ajan eli 22. lokakuuta saakka. Yhtiö on kasvattanut vuorotiheyttä aiempina kesinä Mariella- ja Gabriella-alusten lisälähdöillä, mutta tulevana kesänä matkustajille tarjotaan mahdollisuus matkustaa Tallinnaan entistä nopeammin ja joustavammin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

– Tällä kertaa halusimme myös aloittaa lisävuorot jo keväällä ja jatkaa niitä pitkälle syksyyn. Matkustajia reitille riittää, emmekä tahdo jättää ketään rannalle, kertoo Viking Linen markkinointijohtaja Kaj Takolander.

Uudessa aluksessa on tilaa noin 850 matkustajalle ja 120 autolle. Viking FSTR liikennöi keväällä ja syksyllä neljästä kuuteen vuoroa päivässä.

Lähde ja kuva: Viking Line

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Viking Cinderella

Viking Cinderella alkaa risteillä Helsingin ja Tukholman välillä – reitille neljä uutta ravintolaa ja kaksi uutta baaria

Tallinna

Tiesitkö tätä? Tallinnan suosituimman ravintolan takaa paljastuu kummitustarina

Varo yleisiä mokia Tallinnassa

Älä mokaa Tallinnassa – 8 helppoa virhettä, joihin turistit kompastuvat

Tallinnan vanhakaupunki

Kaikki irti Tallinnan vanhastakaupungista! Kymmenen paikkaa lyhyellekin lomalle

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja