hero taustakuva

Matkusta Tallinnaan mukavasti – esittelyssä kolme eri matkustusluokkaa

Tallink artikkelin kuva
Risteilymatkat
Tallinnan-risteily sujuu nopeasti, kun puitteet ovat kunnossa. Tallinkin Megastar-aluksella matka taittuu maksullisissa Business- tai Comfort loungeissa tai vaihtoehtoisesti ilmaisessa Sitting loungessa.
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 30.06.2017
facebook   whatsapp

ILMOITUS

1. Business lounge

Tallinkin Megastar-aluksen Business lounge on hiljainen alue, joka sopii paitsi bisnesmatkustajille myös kaikille, jotka kaipaavat perinteiseen Tallinnan-risteilyyn ripauksen luksusta. Loungessa on mainio viihdetarjonta, sillä erityisnopean langattoman verkkoyhteyden lisäksi matkustajien käytössä ovat muun muassa päivän sanomalehdet, lukuisia aikakauslehtiä ja televisio.

Krista AhonenTallink Megastar
Tallinnan-risteily sujuu mukavasti 65 euron hintaisessa Business loungessa.

Business loungen 65 euron hintaiseen sisäänpääsymaksuun sisältyvät tarjoilut. Loungen vieraat voivat herkutella laivamatkan aikana niin kylmillä kuin lämpimilläkin ruoilla, minkä lisäksi tarjolla on myös virvoitus- ja alkoholijuomia sekä kahvi ja tee.

Rauhallisessa loungessa on runsaasti istumapaikkoja, ja Megastarin Business loungessa on tilaa 170 matkustajalle.

2. Comfort lounge

Jos kaipaat rauhallista laivamatkaa, hyvin toimivaa verkkoyhteyttä ja virvokkeita mutta et ole valmis maksamaan Business loungesta, on Megastarin Comfort lounge hyvä valinta. Sisäänpääsy loungeen maksaa 15 euroa, ja se takaa tavallista mukavamman laivamatkan.

Krista AhonenTallink Megastar
Comfort lounge on mukava ja edullinen vaihtoehto, jos kaipaat piirun verran lisämukavuutta risteilylle.

Comfort lounge on rauhallinen alue, jossa tarjoillaan välipaloja ja alkoholittomia juomia eli virvoitusjuomia sekä kahvia ja teetä. Asiakkaiden käytössä on myös alueen oma langaton verkkoyhteys sekä televisio. Loungen asiakkaille tarjotaan lisäksi päivän lehdet.

3. Sitting lounge

Tallinkin Megastar-aluksessa matkanteko on aiempaa mukavampaa jo Star-luokan lipulla, kiitos laivan mukavan Sitting lounge -alueen. Istumapaikoilla täytetty alue on hieman erillään aluksen äänekkäistä osista, joten laivamatka sujuu rauhallisesti esimerkiksi hyvän kirjan, televisiosarjan tai vaikkapa nokkaunien merkeissä.

Krista AhonenTallink Megastar
Sitting loungen mukavat penkit takaavat rennon laivamatkan.

Alueella on yli 300 istumapaikkaa, ja niiden asettelu tuo monien mieleen junan. Pehmeät nojatuolit onkin aseteltu pöytien äärelle toisiaan vastapäätä kahden ja neljän nojatuolin ryhmiin, joten Sitting loungesta löytyy mukavia pöytäryhmiä perheille ja kaveriporukalla matkustaville.

Mukavassa loungessa toimii laivan yleinen langaton verkkoyhteys, ja siellä on myös pistorasioita.

Lähde: Tallink Megastar
Kuvat: Tallink ja Krista Ahonen

ILMOITUS

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.