Hyppää sisältöön

Tässä tekemistä stopoverille! Kolme yhtiötä, jotka tarjoavat ilmaisia retkiä vaihtomatkustajille

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 14.06.2018
Pitkä koneenvaihto voi tuntua puuduttavalta erityisesti, jos aika kuluu pelkästään lentokentällä odotellessa. Osa lentoyhtiöistä tarjoaa kiinnostavaa tekemistä koneenvaihdon ajaksi - kokeile näitä!

Turkish Airlinesin kaupunkikierros

Ilmainen kaupunkikierros ilahduttaa Turkish Airlinesin vaihtomatkustajia Istanbulissa. Jos yhtiön lennoilla koneenvaihto Atatürkin lentoasemalla venyy yli kuusituntiseksi, pääsee matkustaja viettämään aikaa tylsän lentoaseman sijaan kiinnostavalla kaupunkikierroksella.

Kierroksen aikana osallistujat pääsevät näkemään Istanbulin tunnetuimmat nähtävyydet kuten esimerkiksi Galatan sillan, Taksimin aukion ja Galatan tornin. Retkeen sisältyy englanninkielinen opas sekä kuljetukset lentoasemalta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
ShutterstockIstanbul, Turkki
Istanbulin kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin ehtii tutustua, jos vaihtoaikaa Atatürkin lentoasemalla on vähintään kuusi tuntia.

Kaupunkikierros on tarkoitettu Turkish Airlinesin vaihtomatkustajille, joiden koneenvaihto kestää 6–24 tuntia. Kierrokselle ilmoittaudutaan Istanbul-Atatürkin kansainvälisen lentoaseman saapuvien lentojen aulassa sijaitsevalla hotellitiskillä noin puolta tuntia ennen kierroksen alkua.

>> Lue lisätietoa kierroksesta!

Icelandairin jalkapalloteemainen stopover

Icelandair tarjoaa matkustajilleen mahdollisuuden uppoutua jalkapallotunnelmaan Reykjavikin koneenvaihdon aikana. Tarjolla on 90-minuuttisia jalkapalloaiheisia ohjelmanumeroita, joista vaihtomatkustaja voi valita haluamansa.

Inka KhanjiFontana Laugarvatn, Islanti
Laugarvatn-järven rannalla sijaitseva kylpylä rentouttaa koneenvaihdon aikana.

Ohjelmavalikoima on melko runsas, sillä koneenvaihdon aikana voi valita aktiviteetiksi esimerkiksi Esjanvuoren patikkaretken, rentouttavan kylpyläkokemuksen Laugarvatnjärven rannalla tai vaikkapa laivamatkan Viðeyn saarelle.

Jalkapalloteemainen ohjelma on saatavilla 25. kesäkuuta 2018 saakka.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

>> Lue lisätietoa ohjelmanumeroista!

Singapore Airlines vie tutustumaan kaupunkiin

Singaporessa sijaitseva Changin lentoasema on äänestetty maailman parhaaksi lentokentäksi kuutena vuotena putkeen, mutta jos et halua viettää koko koneenvaihtoa lentoasemalla, voit osallistua myös ilmaiselle kaupunkikierrokselle.

Inka KhanjiSingapore
Koneenvaihdon aikana pääsee tutustumaan Singaporen tärkeimpiin nähtävyyksiin.

Singapore Airlines tarjoaa kahdenlaista kaupunkikierrosta: Heritage tour -kierrosta, jonka aikana osallistujat pääsevät tutustumaan Singaporen monivaiheiseen historiaan ja vierailemaan muun muassa Chinatownissa, Little Indiassa ja Kampong Glamissa. Lisäksi tarjolla on City Sights Tour -kierros, jonka aikana kävijät näkevät kaupungin kiinnostavimmat rakennukset, muun muassa Merlion-patsaan, Singapore Flyer -maailmanpyörän ja Marina Bay Sands -hotellin.

Kierrokset ovat avoimia kaikille Changin lentoaseman vaihtomatkustajille, joiden koneenvaihto kestää vähintään viisi ja puoli tuntia. Ilmoittaudu kierrokselle lentoaseman transit-alueella olevilla laitteilla.

>> Lue lisätietoa kierroksesta!

Teksti: Inka Khanji
Kuvat: Shutterstock ja Inka Khanji

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Hamadin kansainvälinen lentoasema Qatarin Dohassa

Tässä ovat vuoden 2024 parhaat lentoasemat – katso tuore Top 10

Helsinki-Vantaan lentoasema

Matkustajat valitsivat: Helsinki-Vantaa Pohjois-Euroopan paras lentoasema

Pysäköinti Helsinki-Vantaalla

Näin jätät auton parkkiin Helsinki-Vantaalle – tiesitkö, että yksi hotelliyö voi tuoda ilmaisen pysäköinnin loman ajaksi?

Helsinki-Vantaan lentoasema

Näin toimit lentokentällä – kaikki mitä haluat tietää ennen ensimmäistä lentoa

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja