Kuva: Icelandair
Stopover Islannissa

Ota kaikki irti koneenvaihdosta Islannissa – lentoyhtiö tarjoaa ilmaisen aktiivielämyksen

Jalkapallon MM-kilpailujen lähestyessä Islannin maajoukkueen sponsori Icelandair tarjoaa matkustajilleen mahdollisuuden tutustua Islantiin uudella tavalla. Stopoverin aikana matkustajat pääsevät treenaamaan ja rentoutumaan jalkapalloilijoiden tavoin.

Useita vaihtoehtoja viettää Stopover

Islanti on kiinnostava kohde, johon on helppo tutustua maan lentoyhtiö Icelandairin mahdollistamien stopover-pysähdysten avulla. Matkalla esimerkiksi Helsingistä New Yorkiin koneenvaihdon Islannissa voi pidentää yhdestä viiteen päivään. Keväällä 2018 yhtiö tarjoaa stopover-matkustajilleen mahdollisuuden tutustua maahan Islannin jalkapallojoukkueen järjestämien elämysten avulla.

Vuoden 2018 jalkapallon MM-kipailujen inspiroimat stopover-ohjelmat sisältävät monenlaisia aktiivielämyksiä Islannissa. Useimmat matkailijat haluavatkin saada mahdollisimman paljon irti lyhyestäkin ajasta Islannissa. Icelandair on maan jalkapallojoukkueen sponsori, mistä syystä stopover-tarjonnassa on monenlaisia jalkapallosta inspiroituneita elämyksiä.

Saatavilla on useita Islannin maajoukkueen järjestämiä 90-minuuttisia elämyksiä. Stopoverin aikana voi muun muassa rentoutua Islannin geotermisissä kylvyissä, treenata jalkapalloilijoiden kanssa tai päästä seuraamaan maajoukkueen peliä.

Kuva: IcelandairStopover Islannissa
Jalkapallon MM-kilpailut inspiroivat lentoyhtiötä tarjoamaan matkustajille uudenlaisia elämyksiä.

Kaikki aktiviteetit ovat ilmaisia Icelandairin Atlantin yli matkustaville asiakkaille. Suomesta Reykjavikin kautta voi lentää esimerkiksi New Yorkiin, Torontoon ja Bostoniin.

Team Iceland Stopover -elämykset ovat tarjolla jalkapallon MM-kilpailujen kunniaksi toukokuun alusta kesäkuun 2018 loppuun saakka.

>> Lue myös: Stopover-matkailijan ABC – näin saat enemmän irti välilaskusta

Lähde ja kuvat: Icelandair

Päivitetty: 3.5.2018

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (2 votes, average: 3,50 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia