Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Ota kaikki irti koneenvaihdosta Islannissa – lentoyhtiö tarjoaa ilmaisen aktiivielämyksen

Icelandair artikkelin kuva
Lennot
Jalkapallon MM-kilpailujen lähestyessä Islannin maajoukkueen sponsori Icelandair tarjoaa matkustajilleen mahdollisuuden tutustua Islantiin uudella tavalla. Stopoverin aikana matkustajat pääsevät treenaamaan ja rentoutumaan jalkapalloilijoiden tavoin.
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 03.05.2018
facebook   whatsapp

Useita vaihtoehtoja viettää Stopover

Islanti on kiinnostava kohde, johon on helppo tutustua maan lentoyhtiö Icelandairin mahdollistamien stopover-pysähdysten avulla. Matkalla esimerkiksi Helsingistä New Yorkiin koneenvaihdon Islannissa voi pidentää yhdestä viiteen päivään. Keväällä 2018 yhtiö tarjoaa stopover-matkustajilleen mahdollisuuden tutustua maahan Islannin jalkapallojoukkueen järjestämien elämysten avulla.

Vuoden 2018 jalkapallon MM-kipailujen inspiroimat stopover-ohjelmat sisältävät monenlaisia aktiivielämyksiä Islannissa. Useimmat matkailijat haluavatkin saada mahdollisimman paljon irti lyhyestäkin ajasta Islannissa. Icelandair on maan jalkapallojoukkueen sponsori, mistä syystä stopover-tarjonnassa on monenlaisia jalkapallosta inspiroituneita elämyksiä.

Saatavilla on useita Islannin maajoukkueen järjestämiä 90-minuuttisia elämyksiä. Stopoverin aikana voi muun muassa rentoutua Islannin geotermisissä kylvyissä, treenata jalkapalloilijoiden kanssa tai päästä seuraamaan maajoukkueen peliä.

IcelandairStopover Islannissa
Jalkapallon MM-kilpailut inspiroivat lentoyhtiötä tarjoamaan matkustajille uudenlaisia elämyksiä.

Kaikki aktiviteetit ovat ilmaisia Icelandairin Atlantin yli matkustaville asiakkaille. Suomesta Reykjavikin kautta voi lentää esimerkiksi New Yorkiin, Torontoon ja Bostoniin.

Team Iceland Stopover -elämykset ovat tarjolla jalkapallon MM-kilpailujen kunniaksi toukokuun alusta kesäkuun 2018 loppuun saakka.

>> Lue myös: Stopover-matkailijan ABC – näin saat enemmän irti välilaskusta

Lähde ja kuvat: Icelandair

Hae Lentoja
1 0
 • Aikuinen
  -
  0
  +
 • Nuori 12 - 17
  -
  0
  +
 • Lapsi 2 - 11
  -
  0
  +
 • Sylilapsi alle 2v
  -
  0
  +

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

  Jätä kommentti

  Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.