Hyppää sisältöön

Ota kaikki irti koneenvaihdosta Islannissa – lentoyhtiö tarjoaa ilmaisen aktiivielämyksen

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 03.05.2018
Jalkapallon MM-kilpailujen lähestyessä Islannin maajoukkueen sponsori Icelandair tarjoaa matkustajilleen mahdollisuuden tutustua Islantiin uudella tavalla. Stopoverin aikana matkustajat pääsevät treenaamaan ja rentoutumaan jalkapalloilijoiden tavoin.

Useita vaihtoehtoja viettää Stopover

Islanti on kiinnostava kohde, johon on helppo tutustua maan lentoyhtiö Icelandairin mahdollistamien stopover-pysähdysten avulla. Matkalla esimerkiksi Helsingistä New Yorkiin koneenvaihdon Islannissa voi pidentää yhdestä viiteen päivään. Keväällä 2018 yhtiö tarjoaa stopover-matkustajilleen mahdollisuuden tutustua maahan Islannin jalkapallojoukkueen järjestämien elämysten avulla.

Vuoden 2018 jalkapallon MM-kipailujen inspiroimat stopover-ohjelmat sisältävät monenlaisia aktiivielämyksiä Islannissa. Useimmat matkailijat haluavatkin saada mahdollisimman paljon irti lyhyestäkin ajasta Islannissa. Icelandair on maan jalkapallojoukkueen sponsori, mistä syystä stopover-tarjonnassa on monenlaisia jalkapallosta inspiroituneita elämyksiä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Saatavilla on useita Islannin maajoukkueen järjestämiä 90-minuuttisia elämyksiä. Stopoverin aikana voi muun muassa rentoutua Islannin geotermisissä kylvyissä, treenata jalkapalloilijoiden kanssa tai päästä seuraamaan maajoukkueen peliä.

IcelandairStopover Islannissa
Jalkapallon MM-kilpailut inspiroivat lentoyhtiötä tarjoamaan matkustajille uudenlaisia elämyksiä.

Kaikki aktiviteetit ovat ilmaisia Icelandairin Atlantin yli matkustaville asiakkaille. Suomesta Reykjavikin kautta voi lentää esimerkiksi New Yorkiin, Torontoon ja Bostoniin.

Team Iceland Stopover -elämykset ovat tarjolla jalkapallon MM-kilpailujen kunniaksi toukokuun alusta kesäkuun 2018 loppuun saakka.

>> Lue myös: Stopover-matkailijan ABC – näin saat enemmän irti välilaskusta

Lähde ja kuvat: Icelandair

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Blue Lagoon, Islanti

Islannin kuuluisin kylpylä on monen matkailijan haavelistalla – tältä näyttää upea Blue Lagoon

Reykjavikin nähtävyydet

Reykjavikin parhaat nähtävyydet – paina mieleesi nämä 13 paikkaa

Ensikertalainen Islannissa

Ensimmäistä kertaa Islantiin – lue vinkit ennen matkaa

Icelandairin stopover Mainos

Tiesitkö, että voit yhdistää Islannin-vierailun Pohjois-Amerikan matkaan? Stopoverilla voit viipyä jopa viikon

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja