Hyppää sisältöön

Kaipaatko jännitystä Euroopan-lomiin? Tämä palvelun avulla voit ostaa lennot, joiden kohdetta et tiedä!

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 28.06.2017
Saksalainen lentojätti Lufthansa on lanseerannut palvelun, joka sopii seikkailunhaluiselle ja yllätyksiä pelkäämättömälle matkailijalle. Lue, kuinka palvelu toimii!

Matka eurooppalaiseen yllätyskohteeseen

Lufthansa toi jo vuonna 2016 markkinoille Lufthansa Surprise -palvelun, joka on käytössä myös kesällä 2017. Palvelun käyttäjät varaavat lentoja, joiden määränpää on heille yllätys. Täysin sokkona valinta ei kuitenkaan tapahdu, sillä ensin valitaan vähintään kaksi yhdeksästä kategoriasta, joihin kuhunkin kuuluu 7–12 eurooppalaista kaupunkia. Kaukokohteita ei siis ole mukana. Jos jokin kaupungeista vaikuttaa täysin vastenmieliseltä, voi sen karsia pois vaihtoehdoista.

Kategoriat on laadittu erilaisten kiinnostuksenkohteiden mukaan. Vaihtoehtoja ovat esimerkiksi luonto, hiekkarannat, bailaaminen, romantiikka ja shoppailu. Luontokohdetta toivomalla voi saada lentolipun vaikkapa Tukholmaan, kulttuuri tarjoaa muiden muassa Varsovaa ja bailaaminen Berliiniä. Kun kategoriavalinnat on tehty, valitaan matkan ajankohta minkä jälkeen lentoyhtiö päättää, minne lopullinen matka suuntautuu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Yhtiö muistuttaa, että mitä joustavampi aikataulujensa suhteen on sitä edullisemmin sokkomatkan saa. Halvimmillaan edestakaiset lennot maksavat 69 euroa. Edullisimmat lennot saa, jos valitsee kategoriakseen Itä-Euroopan. Houkuttelevan kuuloisia yllätysmatkoja on tällä hetkellä myynnissä vain Frankfurtin ja Münchenin lentokentiltä – eli mistä tahansa ei sokkoreissulle voi ainakaan vielä lähteä.

Lähde: CN Traveler
Kuva: Istockphoto

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Musiikin maailmankartta

Joko kuulit tästä? Spotifyn musiikkikartta vie paikallistunnelmaan, vaikka vasta haaveilisit matkasta

Premium economy

Nosta lentomatkasi tasoa – Valitse Premium Economy -luokka

Tampa

Löydä uusi kohde Floridassa – aurinkoinen Tampa hurmaa monipuolisuudellaan

Lufthansa

Sinäkin näet maailman kuuluisimman kuvan päivittäin – mutta tiedätkö missä se on otettu?

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja