Hyppää sisältöön

Kaipaatko jännitystä Euroopan-lomiin? Tämä palvelun avulla voit ostaa lennot, joiden kohdetta et tiedä!

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 28.06.2017
Saksalainen lentojätti Lufthansa on lanseerannut palvelun, joka sopii seikkailunhaluiselle ja yllätyksiä pelkäämättömälle matkailijalle. Lue, kuinka palvelu toimii!

Matka eurooppalaiseen yllätyskohteeseen

Lufthansa toi jo vuonna 2016 markkinoille Lufthansa Surprise -palvelun, joka on käytössä myös kesällä 2017. Palvelun käyttäjät varaavat lentoja, joiden määränpää on heille yllätys. Täysin sokkona valinta ei kuitenkaan tapahdu, sillä ensin valitaan vähintään kaksi yhdeksästä kategoriasta, joihin kuhunkin kuuluu 7–12 eurooppalaista kaupunkia. Kaukokohteita ei siis ole mukana. Jos jokin kaupungeista vaikuttaa täysin vastenmieliseltä, voi sen karsia pois vaihtoehdoista.

Kategoriat on laadittu erilaisten kiinnostuksenkohteiden mukaan. Vaihtoehtoja ovat esimerkiksi luonto, hiekkarannat, bailaaminen, romantiikka ja shoppailu. Luontokohdetta toivomalla voi saada lentolipun vaikkapa Tukholmaan, kulttuuri tarjoaa muiden muassa Varsovaa ja bailaaminen Berliiniä. Kun kategoriavalinnat on tehty, valitaan matkan ajankohta minkä jälkeen lentoyhtiö päättää, minne lopullinen matka suuntautuu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Yhtiö muistuttaa, että mitä joustavampi aikataulujensa suhteen on sitä edullisemmin sokkomatkan saa. Halvimmillaan edestakaiset lennot maksavat 69 euroa. Edullisimmat lennot saa, jos valitsee kategoriakseen Itä-Euroopan. Houkuttelevan kuuloisia yllätysmatkoja on tällä hetkellä myynnissä vain Frankfurtin ja Münchenin lentokentiltä – eli mistä tahansa ei sokkoreissulle voi ainakaan vielä lähteä.

Lähde: CN Traveler
Kuva: Istockphoto

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Playa de las Teresitasin ranta Teneriffalla

Teneriffalla on yksi ranta, jonka hiekka on muita vaaleampaa – taustalla yllättävä syy

Suomen erikoisimmat nähtävyydet – 30 kohteen lista kesää varten

Roomasta on helppo vierailla minivaltio Vatikaanissa

Kun matkustat Italiaan, löydät kolme maata yhden sisältä – joko ehdit käydä kaikissa?

Pitävätkö lentokonemyytit paikkansa?

Kymmenen yleistä lentomyyttiä – joko tiesit, etteivät nämä uskomukset pidä paikkaansa?

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja