Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Lufthansa

Lufthansa / Gregor Schlaeger artikkelin kuva
Matkatoimistot
Saksalainen Deutsche Lufthansa AG lukeutuu maailman merkittävimpiin ilmailualan yrityksiin.
Teksti: Jenna Lehkonen
Päivitetty: 19.08.2016
facebook   whatsapp

Kohteita ympäri maailman

Alun perin Lufthansa-niminen lentoyhtiö perustettiin vuonna 1926 nimellä Deutsche Luft Hansa Aktiengesellschaft. Yhtiö kuitenkin lopetettiin sodan jälkeen vuonna 1945 ja uusi Lufthansa perustettiin vuonna 1954..

Lufthansa on tehnyt monia suuria yritysostoja. Yhtiö on hankkinut omistukseensa esimerkiksi Sveitsin suurimman lentoyhtiön, Swiss International Air Linesin, itävaltalaisen Austrian Airlinesin ja belgialaisen Brussels Airlinesin. Lufthansa on yksi Star Alliancen, maailman suurimman lentoyhtiöallianssin, perustajajäsenistä.

Lufthansa lentää lukemattomiin kohteisiin ympäri maailmaa. Kohteet sijaitsevat lähes kaikilla mantereilla: Euroopassa, Afrikassa ja Aasiassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa.

Yhteystiedot

Lufthansan internetsivujen osoite on www.lufthansa.com.

Kuva: Lufthansa / Gregor Schlaeger

Yksi kommentti (1) Jätä kommentti

  1. Legendaarinen lento yhtiö täyttää 10 vuoden päästä legendaariset 100 vuotta. Menetyksellinen yhtiö myös lennätti Spesial Olympics – Finlandin talvimaailmankisoihin Yhdysvaltoihin vuonna 2009. Hieno nimi komeat lentokoneet maailman suurin SuperJumbo. Tämä jättiläinen vieraili HelsinkiVantaan lentoasemalla Seutulassa. Kyllä se tänne mahtuu hätädän hetkellä on oltava lähin kenttä tarjolla yksi on Seutulan kenttä. Heiltä kyllä löytyy koneita laidasta laitaan.


  2. Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.