Hyppää sisältöön

Lufthansa panostaa lasten viihtyvyyteen lennolla – tarjolla hauskaa ja kehittävää tekemistä

Maria Hietala
Maria Hietala Päivitetty: 09.12.2016
Lapsille suunnatut ilmaiset mobiilisovellukset pitävät perheen pienimmät tyytyväisenä myös pidemmillä lentomatkoilla.

ILMOITUS

Mielekäs lentomatka koko perheelle


Saksalainen lentoyhtiö Lufthansa haluaa panostaa koko perheen mukavaan lentomatkustamiseen ja erityisesti perheen pienimpien viihtyvyys lentomatkoilla on otettu huomioon. Yhtiö on kehittänyt asiakkaidensa käyttöön kaksi ilmaista mobiilisovellusta, joiden tarkoitus on tarjota pienille matkustajille viihdyttävää ja kehittävää tekemistä lentojen ajaksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Super JetFriends -mobiilisovellus on suunnattu 7–11-vuotiaille lapsille. Myös tätä pienemmät lapset on huomioitu, sillä 3–6-vuotiaille lapsille on oma hauska pelisovellus, joka on nimeltään Take off! The fun-packed journey for little passengers.

Molemmat sovellukset on kehitetty lasten mielipiteitä kuunnellen ja ne on tehty täysin turvallisiksi käyttää myös pienille lapsille. Sovelluksessa ei esimerkiksi pysty tehdä mitään ostoksia eikä niissä näytetä lainkaan mainoksia.

Lufthansan lapsille suunnatut sovellukset saa ladattua mobiililaitteille, joissa on iOS- tai Android-käyttöjärjestelmä. Toistaiseksi käyttökieleksi on valittavana joko englanti tai saksa.

Uuden oppimista pelaten

Lufthansan mobiilisovellusten peleissä lapsille avautuu mahdollisuus tutustua kiehtovalla ja hauskalla tavalla paremmin lentokoneisiin, lentomatkan eri vaiheisiin ja lentokentän toimintaan.

Super JetFriends -sovellus vie lapset osallistumaan lentokentän pyörittämiseen ja siihen liittyviin tehtäviin kuten lentokoneiden ohjaukseen ja huoltoon. Opettavaisissa peleissä lapset pääsevät harjoittelemaan ongelmanratkaisua erilaisten tehtävien muodossa. Mukana on myös leikkimielisiä testejä lentokoneista sekä esimerkiksi maailman kulttuureista ja eläimistä.

Nuoremmille lapsille suunnatussa Take Off! -sovelluksessa lähdetään seikkailemaan lentomatkalle pelin hahmojen kanssa. Matkalla on tarkoitus suorittaa pieniä pelitehtäviä aina matkustajien palvelemisesta lentokoneen ohjaamiseen. Sovellus on helppokäyttöinen ja auttaa perheen pienimpiä jaksamaan myös pidempiä lentomatkoja.

>> Lue lisää lasten mobiilisovelluksista Lufthansan verkkosivuilta!

Lähde ja kuvat: Lufthansa

ILMOITUS

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Lento vauvan kanssa

Ensimmäinen lento vauvan kanssa voi jännittää – lue vinkit sujuvaan matkaan

Helsinki lasten kanssa

Lasten kanssa Helsingissä – lue vinkit onnistuneeseen lomaan

Mitä tehdä hiihtolomalla?

Näillä viikoilla Suomessa vietetään hiihtolomaa – 5 vinkkiä perheille, jotka eivät vielä tiedä mitä tekisivät

Lapsiperheen loma Liettuassa

Lasten kanssa Liettuassa – viisi vinkkiä aktiiviseen lomaan

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja