Hyppää sisältöön

Vau, mitä keksintöjä! Lentoyhtiön erikoiset vempeleet tuovat lisää mukavuutta lentomatkalle

Maria Hietala
Maria Hietala Päivitetty: 20.12.2016
Lufthansan uudet keksinnöt tekevät lentomatkustamisesta aiempaa mukavampaa.

ILMOITUS

Tuotteet matkustajien testikäytössä


Useiden tuntien mittainen istuminen lentokoneiden ahtaissa penkeissä tuo pitkillä lennoilla hyvin epämukavan olon, jota on kuitenkin mahdollista helpottaa pienillä apureilla. Lentoyhtiö Lufthansa on kehitellyt matkustajien lentomatkojen mukavoittamiseksi innovatiivisia keksintöjä. Yksinkertaiset ideat tekevät lentomatkustamisesta entistä miellyttävämpää.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tuotteet esiteltiin Lufthansan FlyingLab-lennon aikana heinäkuussa 2016, jolloin matkustajat pääsivät myös kokeilemaan keksintöjä. Pitkä lentomatka Yhdysvaltojen San Josesta Saksassa sijaitsevaan Frankfurtiin tarjosi mainiot mahdollisuudet laittaa uudet innovaatiot testiin.

FlyingLabin neljä tuotetta ovat äkkiseltään matkustajille tuttuja, mutta pienillä lisäyksillä ne tuovat erityistä mukavuutta lentomatkustamiseen.

Nämä tuotteet tekevät lentämisestä aiempaa mukavampaa

Lufhtansan kehittämä Neuroon-unimaski mittaa kehon toimintoja kuten pulssia unen aikana. Omia unikäyriä on mahdollista seurata unimaskiin yhteydessä olevan sovelluksen kautta, ja sen avulla voi parantaa oman unen laatua sekä määrää myös lentomatkoilla.

Helposti käsimatkatavaralaukussa kulkeva Spaceseat-istuintyyny tuo mukavuutta tarjoamalla matkustajalle aiempaa enemmän jalkatilaa. Istujaa nostava tyyny tuo noin viisi senttiä lisätilaa polville ja kokonaiset 14 senttimetriä enemmän jalkatilaa yleisesti. Se myös tekee lentokoneen penkistä aiempaa mukavamman istua, mikä on tärkeää erityisesti pitkillä lennoilla.

Juuri lentomatkustamista varten kehitetty uudenlainen Travelrest-matkatyyny tekee lopun jatkuvasta pään heilumisesta puolelta toiselle lentokoneunien aikana. Erikoisen muotoinen tyyny tarjoaa tukea koko ylävartalolle ja helpottaa nukahtamista. Tyyny on puhallettava, joten se sujahtaa helposti pieneen tilaan.

Lufthansan kehittämät SleepPhones-kuulokkeet on tarkoitettu käytettäviksi nukkuessa tai nukahtaessa. Pehmeään pantaan ujutetut kuulokkeet ovat hyvin mukavat, ja niiden avulla musiikkia voi kuunnella mukavasti samalla, kun on jo vaipumassa uneen.

Katso video Lufthansan FlyingLab-lennosta!

https://www.youtube.com/watch?v=h0cKGWp8TNI

Lähde ja kuvat: Lufthansa
Video: Youtube / Lufthansa

>> Tutustu tuotteisiin Lufthansan verkkosivuilla!

ILMOITUS

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Premium economy

Nosta lentomatkasi tasoa – Valitse Premium Economy -luokka

Tampa

Löydä uusi kohde Floridassa – aurinkoinen Tampa hurmaa monipuolisuudellaan

Lufthansa

Sinäkin näet maailman kuuluisimman kuvan päivittäin – mutta tiedätkö missä se on otettu?

Lufthansa

Matkusta mukavasti pitkällä lennolla – tällainen on Lufthansan Airbus A350-koneiden bisnesluokka

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja