Kuva: Lufthansa
Lufthansa

Vau, mitä keksintöjä! Lentoyhtiön erikoiset vempeleet tuovat lisää mukavuutta lentomatkalle

Lufthansan uudet keksinnöt tekevät lentomatkustamisesta aiempaa mukavampaa.

ILMOITUS

Tuotteet matkustajien testikäytössä


Useiden tuntien mittainen istuminen lentokoneiden ahtaissa penkeissä tuo pitkillä lennoilla hyvin epämukavan olon, jota on kuitenkin mahdollista helpottaa pienillä apureilla. Lentoyhtiö Lufthansa on kehitellyt matkustajien lentomatkojen mukavoittamiseksi innovatiivisia keksintöjä. Yksinkertaiset ideat tekevät lentomatkustamisesta entistä miellyttävämpää.

Tuotteet esiteltiin Lufthansan FlyingLab-lennon aikana heinäkuussa 2016, jolloin matkustajat pääsivät myös kokeilemaan keksintöjä. Pitkä lentomatka Yhdysvaltojen San Josesta Saksassa sijaitsevaan Frankfurtiin tarjosi mainiot mahdollisuudet laittaa uudet innovaatiot testiin.

FlyingLabin neljä tuotetta ovat äkkiseltään matkustajille tuttuja, mutta pienillä lisäyksillä ne tuovat erityistä mukavuutta lentomatkustamiseen.

Nämä tuotteet tekevät lentämisestä aiempaa mukavampaa

Lufhtansan kehittämä Neuroon-unimaski mittaa kehon toimintoja kuten pulssia unen aikana. Omia unikäyriä on mahdollista seurata unimaskiin yhteydessä olevan sovelluksen kautta, ja sen avulla voi parantaa oman unen laatua sekä määrää myös lentomatkoilla.

Helposti käsimatkatavaralaukussa kulkeva Spaceseat-istuintyyny tuo mukavuutta tarjoamalla matkustajalle aiempaa enemmän jalkatilaa. Istujaa nostava tyyny tuo noin viisi senttiä lisätilaa polville ja kokonaiset 14 senttimetriä enemmän jalkatilaa yleisesti. Se myös tekee lentokoneen penkistä aiempaa mukavamman istua, mikä on tärkeää erityisesti pitkillä lennoilla.

Juuri lentomatkustamista varten kehitetty uudenlainen Travelrest-matkatyyny tekee lopun jatkuvasta pään heilumisesta puolelta toiselle lentokoneunien aikana. Erikoisen muotoinen tyyny tarjoaa tukea koko ylävartalolle ja helpottaa nukahtamista. Tyyny on puhallettava, joten se sujahtaa helposti pieneen tilaan.

Lufthansan kehittämät SleepPhones-kuulokkeet on tarkoitettu käytettäviksi nukkuessa tai nukahtaessa. Pehmeään pantaan ujutetut kuulokkeet ovat hyvin mukavat, ja niiden avulla musiikkia voi kuunnella mukavasti samalla, kun on jo vaipumassa uneen.

Katso video Lufthansan FlyingLab-lennosta!

Lähde ja kuvat: Lufthansa
Video: Youtube / Lufthansa

>> Tutustu tuotteisiin Lufthansan verkkosivuilla!

ILMOITUS

Päivitetty: 20.12.2016

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia