Hyppää sisältöön

Matkusta mukavasti pitkällä lennolla – tällainen on Lufthansan Airbus A350-koneiden bisnesluokka

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 20.11.2017
Bisnesluokassa pitkä lentomatka sujuu mukavammin, ja Lufthansan bisnesluokan matkustajat pääsevät nauttimaan lukuisista palveluista lennoilla sekä jo kentällä ennen matkan alkua. Lue lisää Lufthansan Airbus A350 -koneiden viihtyisästä bisnesluokasta!

Advertisement

ILMOITUS: LUFTHANSA

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lisää lomaan luksusta matkustamalla Lufthansan bisnesluokassa

Paras aloitus lomalle on rentouttava lentomatka, johon Lufthansan Airbus A350 -lentokoneiden bisnesluokka tarjoaa erinomaiset puitteet. Saksalaisen lentoyhtiön bisnesluokassa lentomatkustajien viihtyvyydestä on huolehdittu niin laadukkaiden tarjoilujen kuin kattavan viihdetarjonnankin avulla.

Lufthansan A350-koneiden tyylikkäästi sisustetussa bisnesluokassa matkustaminen on rentoa ja miellyttävää, sillä jokaisella matkustajalla on riittävästi omaa tilaa ja suuren jalkatilan ansioista matkustaminen on miellyttävää myös pidemmille matkustajille. Matkustamon sisustuksessa on käytetty yksinkertaisia ja hillittyjä sävyjä luomaan lisää tilan tuntua. Bisnesluokan mukavat istuimet saa säädettyä täysin makuuasentoon, jossa nukkuu mukavasti myös pidempi matkustaja, sillä pituutta sänkyasentoon kaadetulle istuimelle tulee noin kaksi metriä.

Bisnesluokassa matkustajat pääsevät nauttimaan herkullisista aterioista ja laadukkaista viineistä. Bisnesluokassa on myös kiinnitetty huomiota tyylikkäisiin astioihin ja kattaukseen, jotta ruokailuelämys olisi entistä tasokkaampi. Kaukolentojen bisnesluokan viihdetarjonta koostuu sadoista elokuvista ja tv-ohjelmista sekä äänikirjoista. Viihdetarjonnassa on myös huomioitu lapset ja perheet, joille on valittu kiinnostava kattaus omia ohjelmia.

Airbusin modernit A350-koneet ovat aiempia malleja ekologisempia ja tuottavat vähemmän päästöjä. Lufthansa lentää A350-koneilla kaukolentoja Münchenistä esimerkiksi Bostoniin ja Singaporeen sekä Intian suurkaupunkeihin Delhiin ja Mumbaihin.

Nauti Lufthansan bisnesluokan eduista

Bisnesluokan lippuun kuuluu Lufthansalla monia etuja, jotka tekevät matkustamisesta sujuvampaa. Bisnesluokan matkustajat saavat myös ottaa matkalle mukaan enemmän matkatavaroita, sillä lipun hintaan sisältyy kaksi ruumaan laitettavaa laukkua, joiden enimmäispaino laukkua kohden on 32 kiloa.

Lentokentällä asiointi sujuu bisnesluokan matkustajilla vaivattomammin, sillä bisnesluokan lippuun kuuluu oikeus käyttää lentokentällä esimerkiksi priority-matkustajille tarkoitettua turvatarkastusta. Myös lähtöportilla välttyy jonoilta, sillä lentokoneeseen otetaan ensimmäisenä sisälle bisnesluokan matkustajat.

Lufthansan bisnesluokassa matkustaessa loma alkaa mukavasti jo lentokentällä, sillä bisnesluokan matkustajat pääsevät nauttimaan Lufthansan loungejen rauhallisuudesta ja palveluista. Frankfurtin kentällä loungeja on yhteensä 14, kun taas Münchenin kentältä loungeja löytyy 12. Loungeissa voi nauttia virvokkeista ja erilaisista herkuista, ja asiakkaiden käytössä on myös ilmainen wifi-yhteys. Loungen muita palveluita ovat esimerkiksi laaja valikoima sanoma- ja aikakauslehtiä, kopiokoneet ja suihkut.

Katso kuvat Lufthansa Airbus A350 -lentokoneiden bisnesluokasta!

LufthansaLufthansa
Tyylikkäästi sisustetussa bisnesluokassa on käytetty hillittyjä ja miellyttäviä värejä.
LufthansaLufthansa
Bisnesluokan matkustajat pääsevät lennon aikana nauttimaan mukavista istuimista ja kattavasta viihdetarjonnasta.
LufthansaLufthansa
Lufthansa viihdetarjontaan kuuluu satoja elokuvia ja tv-sarjoja sekä äänikirjoja.

Lähde ja kuvat: Lufthansa

ILMOITUS: LUFTHANSA

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Premium economy

Nosta lentomatkasi tasoa – Valitse Premium Economy -luokka

Tampa

Löydä uusi kohde Floridassa – aurinkoinen Tampa hurmaa monipuolisuudellaan

Lufthansa

Sinäkin näet maailman kuuluisimman kuvan päivittäin – mutta tiedätkö missä se on otettu?

Pariisi, Ranska

Kaipaatko jännitystä Euroopan-lomiin? Tämä palvelun avulla voit ostaa lennot, joiden kohdetta et tiedä!

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja