Hyppää sisältöön

Ilmainen palvelu lennolla – kattava valikoima kiinnostavaa luettavaa

Maria Hietala
Maria Hietala Päivitetty: 13.12.2016
Lufthansan eJournals-palvelun avulla matkalukeminen kulkee helposti mukana koko reissun ajan.

ILMOITUS

Ilmaista ja kiinnostavaa luettavaa lennolle


Saksalainen lentoyhtiö Lufthansa tarjoaa asiakkailleen eJournals-palvelua, jonka kautta lentomatkustajat voivat ladata luettavakseen lehtiä täysin ilmaiseksi. EJournals on osa lentoyhtiön monipuolisia viihdepalveluja, joiden tarkoitus on tehdä lentomatkustamisesta aiempaa mukavampaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Enää ei ennen lentoa tarvitse kiirehtiä kioskille tai kirjakauppaan hankkimaan luettavaa, sillä eJournals-palvelusta haluttujen lehtien numerot ladataan suoraan mobiililaitteelle tai kannettavalle tietokoneelle. Näin kiinnostava matkalukeminen kulkee koko ajan kätevästi mukana viemättä ylimääräistä tilaa.

Lehtiä saa ladata palvelun kautta ilmaiseksi rajatun määrän riippuen matkustusluokasta ja kanta-asiakasohjelman jäsenyyden tasosta. Jokaisella matkustajalla on oikeus vähintään yhteen lehteen ja parhaimmillaan ilmaisnumeroita saa ladata jopa 20.

Monipuolinen valikoima helposti saatavilla

Lufthansan eJournals-palvelussa on saatavilla eri kategorioiden sanoma- ja aikakauslehtiä lukuisilla kielillä, jotta mahdollisimman moni lentomatkustajista voi nauttia palvelusta.

Latauspalveluun on kirjauduttava sisään sukunimeä ja joko varaustunnusta tai lipun numeroa käyttäen. Palvelusta pääsee lataamaan lehtiä kolme päivää ennen oman lennon lähtöä ja ne ovat luettavissa jopa kaksi viikkoa matkan päättymisen jälkeen eli lukemisesta voi myös nauttia omassa lomakohteessa.

Jos oma lehtien latauskiintiö täyttyy, mutta lentoa ja lukuintoa on yhä jäljellä, voi palvelun kautta myös ostaa helposti lisää luettavaa.

>> Tutustu eJournals-palveluun Lufthansan verkkosivuilla!

Lähde ja kuva: Lufthansa

ILMOITUS

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Premium economy

Nosta lentomatkasi tasoa – Valitse Premium Economy -luokka

Tampa

Löydä uusi kohde Floridassa – aurinkoinen Tampa hurmaa monipuolisuudellaan

Lufthansa

Sinäkin näet maailman kuuluisimman kuvan päivittäin – mutta tiedätkö missä se on otettu?

Lufthansa

Matkusta mukavasti pitkällä lennolla – tällainen on Lufthansan Airbus A350-koneiden bisnesluokka

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja