Hyppää sisältöön

Piilaakson San Jose on Lufthansan uutuuskohde – koe jotain uutta Kaliforniassa

Maria Hietala
Maria Hietala Päivitetty: 16.12.2016
Maailman teknologiakeskittymässä Piilaaksossa sijaitseva San Jose on Kalifornian kolmanneksi suurin kaupunki, joka sopii paitsi teknologiasta myös historiasta ja kulttuurista kiinnostuneille matkailijoille.

ILMOITUS

Lufthansan suora reitti Piilaaksoon


Oletko jo kokenut Los Angelesin ja San Franciscon? Tai kaipaatko mutkatonta reittiä Piilaaksoon? Kaliforniassa sijaitseva San Jose on Lufthansan uutuusreitti, joka avattiin heinäkuussa 2016.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

San Josen -reitti liikennöidään suorin lennoin Frankfurtista, joten Piilaaksoon pääsee Suomesta kätevästi yhdellä vaihdolla. Kyseessä on tällä hetkellä ainoa suora reitti Euroopasta Piilaaksoon.

Noin miljoonan asukkaan San Jose on Pohjois-Kalifornian suurin kaupunki, jossa yhdistyvät moderni teknologia ja pitkä historia. Vuonna 1777 perustettu kaupunki on nykyisin yksi koko maailman tärkeimpiä teknologiakaupunkeja, sillä San Josessa on noin 6 600 alan yritystä.

Hyväpalkkaisten insinöörien täyttämä kaupunki on turvallinen matkakohde. Pikkukaupunkitunnelmasta huolimatta San Jose on Yhdysvaltojen mittapuulla merkittävän kokoinen, sillä se on koko maan kymmenenneksi suurin kaupunki.

San Josessa viihdyt pidempäänkin

San Josen hyvät sääolot saavat matkailijan viihtymään, sillä kaupungissa paistaa aurinko noin 300 päivänä vuodessa. Keskilämpötila vaihtelee talvikuukausien kymmenen ja kesän 20 asteen välillä.

San Jose tarjoaa tekemistä aktiivilomailijoille, sillä kaupungin ympäristössä on lukuisia vaellusreittejä sekä hyvätasoisia golfkenttiä. Kaupungista käsin voi tehdä myös päiväretkiä lähistöllä sijaitseville viinitiloille ja vaikkapa noin tunnin ajomatkan päässä sijaitsevaan San Franciscoon.

Kaupungin kansainvälisyydestä kertovat paitsi kaikkialta maailmasta saapuneet teknologia-alan työntekijät myös San Josessa sijaitsevat maailman suurin Vietnamin ulkopuolella sijaitseva vietnamilaisyhteisö sekä yksi Yhdysvaltojen kolmesta japanilaiskaupungista.

San Josessa on tekemistä myös shoppailijalle sekä penkkiurheilijalle. Kaupungin ympäristössä on runsaasti ostoskeskuksia, minkä lisäksi lomalla voi seurata myös kaupungin oman NHL-joukkueen San Jose Sharksin peliä.

>> Katso hinnat ja varaa lennot Lufthansan verkkosivuilla

Lähde: Lufthansa

ILMOITUS

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Premium economy

Nosta lentomatkasi tasoa – Valitse Premium Economy -luokka

Tampa

Löydä uusi kohde Floridassa – aurinkoinen Tampa hurmaa monipuolisuudellaan

Lufthansa

Sinäkin näet maailman kuuluisimman kuvan päivittäin – mutta tiedätkö missä se on otettu?

Lufthansa

Matkusta mukavasti pitkällä lennolla – tällainen on Lufthansan Airbus A350-koneiden bisnesluokka

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja