Hyppää sisältöön

Romanttisimmat ystävänpäiväkohteet – yllätä rakkaasi kaikkien aikojen lahjalla

Elina Venttola Päivitetty: 13.02.2019
Yllätä rakkaasi romanttisella matkalla kahden kesken – ystävänpäivämatkan voi antaa myös ystävänpäivän jälkeen, jolloin voitte suunnitella matkan yhdessä! Lue Rantapallon viisi vinkkiä romanttisimpiin ystävänpäiväkohteisiin.

1. Lähtisitkö rakkauden kaupunkiin?

Itseoikeutettu rakkauden pääkaupunki Pariisi on tietenkin ystävänpäiväkohde numero yksi, niin kuluneelta kuin se saattaakin kuulostaa.

Vie kultasi samppanja-aamiaiselle Champs-Élysées’lle ja iltapäiväksi gallerioita kiertelemään tai Seinen rantoja tutkimaan – Ponf Neuf kuuluu kaikkien rakastavaisten Pariisin-ohjelmaan. Eiffel-tornin maisemat ovat parhaimmillaan iltahämärissä ja torniin kipuamisen jälkeen maistuukin illallinen ranskalaisravintolassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vertaile hintoja Rantapallon lentohaulla ja yllätä rakkaasi! Myös muihin Euroopan kaupunkeihin saa lentoja halvalla, jolloin voitte päättää kohteen yhdessä.

>> Lue lisää vinkkejä lomalle Pariisin-kohdeoppaasta!

2. Mökkeilyä kahden kesken

Mökkiviikonloppu talvisen metsän keskellä tuo piristystä arkeen. Takkatuli ja kahdenkeskinen aika modernin maailman ulottumattomissa luovat romanttisen tunnelman kuin itsestään.

Kynttilät palamaan, pullo viiniä ja pöytään herkullista yhteisesti kokattua ruokaa. Romanttinen mökkiviikonloppu ei välttämättä kaipaa muuta suunniteltua ohjelmaa. Mikä parasta, mökkiviikonlopun ei tarvitse tarkoittaa turhia kuluja ja kustannuksia.

3. Hemmottelua kylpylässä

Kylpyläkäynti hemmotteluhoitoineen on toinen mainio tapa saada ystävänpäiväviikonloppuun pieni irtiotto arjesta. Naantalin Kylpylä, Turun Caribia, Nokian Eden – kotimainen kylpylätarjonta on runsasta ja monet kylpylähotellit tarjoavat erikseen räätälöityjä pariskuntapaketteja, joihin kuuluu esimerkiksi yhteinen hieronta ja illallinen tai muuta romanttista ohjelmaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

>> Lue myös: Kaikki Suomen kylpylät – mikä sopii sinulle?

Kylpylälomaa suunnittelevan kannattaa tutkia myös etelänaapurin tarjontaa. Lahden takana Tallinnassa on lukuisia laadukkaita kylpylähotelleja, joiden edullinen hintataso korvaa kyllä hieman pidemmän matkan.

4. Idylliset Alpit

Sveitsiin, Itävaltaan, Ranskaan tai Italiaan – Alpeilla löytyy runsaasti vaihtoehtoja aurinkoisen lumiloman viettoon. Keski-Eurooppa on lähempänä kuin luulisikaan, Alpeille voi aivan hyvin lentää vaikka pelkäksi viikonlopuksi aurinkoa ja vuoristomaisemia tankkaamaan.

Vuokraa oma puutalo chalet tai varaa huone vuoristomajatalosta, ystävänpäiväyllätys on varma!

5. Kaukomaille kahden kesken

Helmikuussa pimein talvi alkaa vähitellen olla jo selätetty. Silti moni haikailee lämpöä, aurinkoa, pilvetöntä taivasta ja leppeitä tuulia. Hellettä ikävöivän paras valinta on kaukomatka Thaimaahan tai muualle ikuiseen kesään.

Jos sinä ja puolisosi olette nopeisiin päätöksiin pystyvää sorttia, voi äkkilähtö etelään olla juuri oikea ratkaisu ystävänpäivän iloksi. Selaa parhaita tarjouksia Rantapallon äkkilähtöhaun avulla ja lähde kultasi kanssa rantaparatiisiin talvea pakoon!

Teksti: Riikka Krenn, Elina Venttola
Kuva: Istockphoto

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Pariisin nähtävyydet

Pariisin tärkeimmät nähtävyydet – 19 paikkaa, jotka eivät jätä kylmäksi

Berliinin kylpylät

Joko tiesit? Berliinin kylpylät voivat saada suomalaisenkin kainostelemaan – varaudu estottomaan nakuiluun

Junalla Lontoosta Pariisiin

Junalla Lontoosta Pariisiin – millaista on matkustaa vedenalaisessa tunnelissa?

Mies ja nainen kylpylässä uima-altaassa nauramassa suihkun alla.

Kaikki Suomen kylpylät – mikä sopii sinulle?

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja