Kuva: Inka Khanji
Burj Al Arab, Dubai

Tällainen on maailman seuratuin hotelli – näiden kuvien avulla pääset tirkistelemään luksuselämää

Dubaissa sijaitsevan luksushotellin elämä kiinnostaa satojatuhansia ihmisiä, sillä itse hotelliin pääsevät vain harvat ja valitut.

Hotellista Instagram-tähti

Arabiemiraateissa sijaitsevassa Dubaissa on monia hulppeita luksushotelleja, mutta purjeen muotoinen Burj Al Arab on kaupungin kiinnostavimpia majapaikkoja. Maailman ainoaksi seitsemän tähden hotelliksi kutsuttu dubailaishotelli herättää mielenkiintoa paitsi hotellin asiakkaissa myös heissä, joilla ei ole mitään asiaa hotelliin.

Kuuluisaan hotelliin ei nimittäin pääse ilman varausta, eikä salaperäisessä rakennuksessa voi vierailla noin vain. Sisäänpääsyä varten ei kuitenkaan edellytetä huonevarausta, sillä esimerkiksi pöytävaraus hotellissa sijaitsevaan ravintolaan oikeuttaa pääsemään näyttävää aulaa pidemmälle.

Kiinnostus hotellia kohtaan on poikinut runsaasti seuraajia Burj Al Arabin Instagram-tilille, ja luksushotellin arkea seuraa jo puoli miljoonaa ihmistä. Se on enemmän seuraajia kuin millään muulla hotellilla maailmassa, mikä kielii Burj Al Arabin olevan maailman kiinnostavin majapaikka.

Instagram-tilin kautta nähtyjen kuvien avulla voikin kuvitella olevansa osa sitä pientä sisäpiiriä, jotka pääsevät kulkemaan hotellissa. Kulissien takaisista tapahtumista kertovissa kuvissa voi nähdä vaikkapa pilvisiä aamumaisemia kaupungin yläpuolelta, herkullisia ruokia, vain vip-vieraille avoimia paikkoja sekä muita tunnelmia hotellin elämästä. Burj Al Arabiin voi tutustua myös verkkopalvelun avulla.

Katso kuvat hulppean hotellin Instagram-tililtä!

>> Lue myös: Onpa överiä! Kultainen ipad ja pyörivä sänky – katso kuvat Dubain luksussviitistä

Lähde ja Instagram-kuvat: Instagram / @burjalarab
Kuva: Inka Khanji

Päivitetty: 2.3.2017

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (1 votes, average: 5,00 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia