hero taustakuva

Majoitu mukavasti Dubrovnikissa – 5 hotellivinkkiä

Flickr / Dennis Jarvis artikkelin kuva
Dubrovnikin monipuolinen majoitustarjonta kattaa valikoiman, josta jokainen matkailija löytää itselleen sopivan majapaikan. Katso suositukset erilaisille matkailijoille ja vietä onnistunut loma!
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 13.06.2018
facebook   whatsapp

Luksusmatkalle: Hotel Dubrovnik Palace

Vuonna 1972 rakennettu Hotel Dubrovnik Palace on tasokas viiden tähden luksushotelli, jossa voi majoittua tasokkaissa puitteissa aivan Adrianmeren rannalla. Hotelli sijaitsee Lapadin niemellä aivan Dubrovnikin vanhankaupungin tuntumassa, sillä kuuluisat muurit sijaitsevat vajaan viiden kilometrin päässä hotellista.

Mäntymetsän ympäröimä hotelli on suuresta koostaan huolimatta rauhallinen ja rentouttava majapaikka. Kymmenkerroksisen hotellin 320 huoneessa on majoitustilat 660 vieraalle. Edessä avautuva maisema on hotellin valtti, sillä huoneiden parvekkeelta avautuu näkymä suoraan Adrianmerelle ja Kroatian saaristoon.

Hotellin varustelu on ykkösluokkaa, ja lomapäivän voi viettää esimerkiksi Hotel Dubrovnik Palacen omalla tenniskentällä, uima-altaalla, kuntosalilla tai yksityisrannalla.

Hotel Dubrovnik Palace
Masarykov Put 20

Budjettilomailijalle: Karmen Apartments

Dubrovnikin vanhankaupungin muurien sisäpuolella sijaitseva Karmen Apartments on perheyritys, joka tarjoaa matkailijoiden käyttöön eri kokoisia asuntoja. Tarjolla on neljä erilaista huoneistoa, joissa voi majoittua kahdesta kolmeen henkilöä.

Kaikki asunnot ovat erilaisia ja yksilöllisesti sisustettuja. Varusteluun kuuluvat kaikki matkailijan kaipaamat perusasiat: makuuhuoneen ja kylpyhuoneen lisäksi asunnoissa on hyvin varusteltu keittiö sekä huoneistosta riippuen myös parveke.

Karmen Apartments
Bandureva 1

Tasokkaalle matkalle: Pucić Palace

Historiallisessa, 1600-luvulla rakennetussa barokkirakennuksessa toimii nykyisin suosittu Pucić Palace -putiikkihotelli, joka tunnetaan viiden tähden palvelusta ja puitteista. Rakennus sijaitsee Dubrovnikin vanhankaupungin sydämessä.

Hotellissa on 17 huonetta ja kaksi sviittiä, joten kyseessä on melko pieni hotelli. Siitä huolimatta Pucić Palacessa on kaksi ravintolaa, minkä lisäksi hotellilla on myös oma viinibaari.

Kaikki huoneet on sisustettu yksilöllisesti, ja tunnelma onkin kuin historiallisessa linnassa. Yksityiskohtiin on kiinnitetty merkittävästi huomiota, mistä syystä hotellin arvokas ja historiallinen tunnelma on vahvasti läsnä paitsi hotellin yleisissä tiloissa myös huoneissa.

Pucić Palace
Ul. od Puča 1

Kaikille sopiva perushotelli: Hotel Ivka

Kolmen tähden Hotel Ivka on hyvä valinta mikäli et kaipaa majapaikasta tajunnanräjäyttävää elämystä. Lapadin niemimaalla lähellä Dubrovnikin keskustaa sijaitseva hotelli on kätevä tukikohta Dubrovnikin-loman aikana.

Vuonna 2005 rakennetun hotellin puitteet tarjoavat matkailijalle peruspalvelut. Hotel Ivkassa on 76 huonetta, joista suurimmassa osassa on joko parveke tai terassi. Tarjolla on yhden, kahden ja kolmen hengen huoneita.

Hotelli sopii monenlaisille matkailijoille liikematkustajista lapsiperheisiin. Lyhyen matkan päässä on hyvä palveluvalikoima, joten vierailijat eivät ole hotellin oman ravintolan varassa.

Hotel Ivka
Ul. od Svetog Mihajla 21

Romanttiseen lomaan: Hotel Lapad

Mikäli suunnitelmissa on romanttinen loma Dubrovnikissa, on noin kolmen kilometrin päässä vanhastakaupungista sijaitseva Hotel Lapad -linnahotelli hyvä valinta.

Jo 1900-luvun alussa avatussa hotellissa voi valita majoittuuko historiallisessa linnasiivessä vai modernissa osassa hotellia. Hotel Lapadissa on yli 400 huonetta ja sviittiä, joten valinnanvaraa ja tilaa riittää.

Hotel Lapald
Lapadska obala 37

>> Löydä edullinen hotelli Dubrovnikista Rantapallon hotellihaun avulla!

Teksti: Inka Khanji
Kuvat: Flickr / Dennis Jarvis

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.