Kuva: Shutterstock
Jouluhotelli

Kolme hotellia, joissa joulu kestää ympäri vuoden – joukossa on myös rohkea vaihtoehto aikuisille

Rakastatko joulua? Maailmalla on hotelleja, joissa lempijuhlasi ei lopu koskaan.

1. The Inn at Christmas Place, Yhdysvallat

Tennesseen osavaltiossa Yhdysvalloissa sijaitseva The Inn at Christmas Place on hotelli, jossa on oltu joulutunnelmissa jo vuodesta 2007 saakka. Baijerilaistyyliseltä hotellilta voi odottaa joululauluja, punaisia koristeita ja joulukuusia silloinkin, kun eletään kalenterin mukaan kesää.

Lähellä hotellia sijaitsevia nähtävyyksiä ovat muun muassa laulaja Dolly Partonin teemapuisto Dollywood sekä Great Smoky Mountainsin kansallispuisto. Majapaikka sopii hyvin perheille.

Kyseessä ei ole Yhdysvaltojen ainoa jouluhotelli. ”Joulun kotikaupungiksi” itseään kutsuvassa Santa Clausissa Indianan osavaltiossa toimii mökkimajoitusta tarjoava Santa’s Lakeside Cottages.

2. Hotel Chapel Christmas, Japani

Matkailijat osaavat odottaa Japanilta erikoisia hotelleja, mutta Chapel Christmas saa kokeneemmankin reissaajan hymähtämään. Kyseessä on nimittäin jouluteemainen hotelli, joka edustaa samaan aikaan maassa suosittua love hotel -konseptia. Tämä tarkoittaa sitä, että pariskunnat voivat varata huoneen tuntitaksalla.

Aikuisille tarkoitetusta hotellista löytyy teemaan sopivaa rekvisiittaa piiskoista hierontatuoleihin. Riemunkirjavaan sisustukseen kuuluvat myös jouluiset elementit kuten joulupukkihahmot. Hotelliin kannattaa suhtautua huumorilla, sillä kitchin suhteen ei ole säästelty.

Hotelli sijaitsee Naritassa lähellä samannimistä lentokenttää, joka palvelee Tokion lentomatkustajia.

3. Hotel Casa da Montanha, Brasilia

Casa da Montanha -hotellista löytyy jotain aivan muuta, kuin Brasiliaan yleensä yhdistettävää trooppista tunnelmaa. Gramadossa sijaitsevassa vuoristohotellissa ei ole täysin ympärivuotinen joulu, mutta juhlasta saa nauttia monen kuukauden ajan.

Hotellin jouluinen teemasviitti on varattavissa lokakuusta tammikuuhun, ja myös kaikki hotellin yleiset tilat koristellaan näyttävästi. Täällä voi siis ottaa varaslähdön jouluun ihastelemalla juhlavaa miljöötä tai ottamalla kuvia joulupukin kanssa. Gramadossa pyörii myös show, jonka nimi saa suomalaisen hieraisemaan silmiään. Espetáculo Korvatunturi on ”kaukaisesta, taianomaisesta maasta” kertova musikaali koko perheelle.

Lähellä Porto Alegrea sijaitseva Gramado on reilun 30 000 asukkaan kaupunki, jossa näkyvät vahvat saksalaisvaikutteet erityisesti arkkitehtuurissa. Tiesitkö muuten, että Brasiliasta löytyy myös suomalaisten aikoinaan perustama siirtokunta?

Lähde: Oyster.com
Kuvat: Shutterstock ja Instagram

Päivitetty: 17.12.2018

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (1 votes, average: 3,00 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia