Hyppää sisältöön

Kolme hotellia, joissa joulu kestää ympäri vuoden – joukossa on myös rohkea vaihtoehto aikuisille

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 17.12.2018
Rakastatko joulua? Maailmalla on hotelleja, joissa lempijuhlasi ei lopu koskaan.

1. The Inn at Christmas Place, Yhdysvallat

Tennesseen osavaltiossa Yhdysvalloissa sijaitseva The Inn at Christmas Place on hotelli, jossa on oltu joulutunnelmissa jo vuodesta 2007 saakka. Baijerilaistyyliseltä hotellilta voi odottaa joululauluja, punaisia koristeita ja joulukuusia silloinkin, kun eletään kalenterin mukaan kesää.

Lähellä hotellia sijaitsevia nähtävyyksiä ovat muun muassa laulaja Dolly Partonin teemapuisto Dollywood sekä Great Smoky Mountainsin kansallispuisto. Majapaikka sopii hyvin perheille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kyseessä ei ole Yhdysvaltojen ainoa jouluhotelli. “Joulun kotikaupungiksi” itseään kutsuvassa Santa Clausissa Indianan osavaltiossa toimii mökkimajoitusta tarjoava Santa’s Lakeside Cottages.

2. Hotel Chapel Christmas, Japani

Matkailijat osaavat odottaa Japanilta erikoisia hotelleja, mutta Chapel Christmas saa kokeneemmankin reissaajan hymähtämään. Kyseessä on nimittäin jouluteemainen hotelli, joka edustaa samaan aikaan maassa suosittua love hotel -konseptia. Tämä tarkoittaa sitä, että pariskunnat voivat varata huoneen tuntitaksalla.

Aikuisille tarkoitetusta hotellista löytyy teemaan sopivaa rekvisiittaa piiskoista hierontatuoleihin. Riemunkirjavaan sisustukseen kuuluvat myös jouluiset elementit kuten joulupukkihahmot. Hotelliin kannattaa suhtautua huumorilla, sillä kitchin suhteen ei ole säästelty.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Hotelli sijaitsee Naritassa lähellä samannimistä lentokenttää, joka palvelee Tokion lentomatkustajia.

3. Hotel Casa da Montanha, Brasilia

Casa da Montanha -hotellista löytyy jotain aivan muuta, kuin Brasiliaan yleensä yhdistettävää trooppista tunnelmaa. Gramadossa sijaitsevassa vuoristohotellissa ei ole täysin ympärivuotinen joulu, mutta juhlasta saa nauttia monen kuukauden ajan.

Hotellin jouluinen teemasviitti on varattavissa lokakuusta tammikuuhun, ja myös kaikki hotellin yleiset tilat koristellaan näyttävästi. Täällä voi siis ottaa varaslähdön jouluun ihastelemalla juhlavaa miljöötä tai ottamalla kuvia joulupukin kanssa. Gramadossa pyörii myös show, jonka nimi saa suomalaisen hieraisemaan silmiään. Espetáculo Korvatunturi on “kaukaisesta, taianomaisesta maasta” kertova musikaali koko perheelle.

Lähellä Porto Alegrea sijaitseva Gramado on reilun 30 000 asukkaan kaupunki, jossa näkyvät vahvat saksalaisvaikutteet erityisesti arkkitehtuurissa. Tiesitkö muuten, että Brasiliasta löytyy myös suomalaisten aikoinaan perustama siirtokunta?

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Oyster.com
Kuvat: Shutterstock ja Instagram

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Haltia Lake Lodge

Elämyksellistä majoitusta Nuuksiossa – oletko jo kokeillut luksustelttailua?

Rodoksen hotellit

Hotellivinkit Rodokselle – 12 paikkaa, joissa majoitut mukavasti

Grand Hansa, Helsinki

Historialliseen kortteliin aukesi uusi hotelli Helsingissä – tältä näyttää Grand Hansa

Seychellien hotellit Mainos

Seychellien ihanat hotellit – 3 vinkkiä unelmien lomasaarille

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja