hero taustakuva

Balin kolmekerroksinen uima-allas näyttää laskeutuvan mereen – löytyy luksushotellista

Istockphoto artikkelin kuva
Hotellit
Yksi Balin näyttävimmistä uima-altaista on rakennettu kolmeen eri tasoon.
Teksti: Maria Hietala
Päivitetty: 02.01.2020
facebook   whatsapp

Amankilan luksushotellin paras osa on uima-allas

Suositulla Balin lomasaarella ei ole pulaa luksushotelleista. Yksi saaren pisimpään toimineista laatuhotelleista on viiden tähden Amankila, joka avattiin jo vuonna 1992.

Hotelli on osa hulppeaa Aman-ketjua, jolla on muutama hotelli myös Euroopassa. Yksi näistä on Montenegrossa Sveti Stefanin yksityissaarella toimiva hotelli, jossa majoittuminen on ainoa tapa päästä houkuttelevan näköiselle saarelle.

Aman-hotelleissa ei ole kyse aivan tavallisesta luksuksesta, eivätkä huoneet irtoa parilla satalappusella. Esimerkiksi Balin Amankilassa majoituksen hinta alkaa noin 700 dollarista eli noin 630 eurosta yötä kohden.

Hotellin näyttävin ominaisuus on kolmeen eri tasoon rakennettu infinity pool eli ääretön uima-allas. Ylhäältä päin katsottuna kekseliäs allas näyttää laskeutuvan kolmekerroksisena suoraan alas Intian valtamereen.

Kaikki hotellin huoneet ovat yksittäisiä bungaloweja, jotka on rakennettu rinteeseen merimaisemien takaamiseksi. Etäisyydessä siintää naapurisaari Lombokin siluetti.

Hotelli sijaitsee Manggis-nimisellä alueella Balin kaakkoisrannikolla. Rauhallista piilopaikkaa etsiville matkailijoille sijainti on erinomainen: Kutan, Seminyakin ja Ubudin suositut kohteet ovat tarpeeksi kaukana, mutta lentokenttä kohtuullisen välimatkan päässä.

Katso alta kuvia näyttävästä uima-altaasta!

Lue myös: Balin upeimmat allasbaarit – nämä kuvat nostattavat välittömän matkakuumeen

Teksti: Maria Hietala
Kuvat: Istockphoto, Instagram

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.