Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Missä syödä Tallinnassa? Tässä ovat kaupungin parhaat ravintolat

Inka Khanji artikkelin kuva
Ruoka ja juomat
Halpa hinta ja korkea taso ovat syitä, joiden vuoksi Tallinnan-matkalla kannattaa herkutella. Katso lista kaupungin parhaista ravintoloista!
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 27.11.2018
facebook   whatsapp

Lue kommentit (12) Jätä kommentti

 1. Minkä takia täytyy jäädä viroon ku ne ei halua suomalaisii poroja sinne. Naapurimaat tosi upeita ja se hintataso aivan eri ku virossa suosittelen kokeilemaan.


 2. Luojan kiitos listalla ei ole yhtään meidän paikallisten suosimaa ravintolaa. Kun turistit eivät niihin eksy, pysyy lastu korkealla ja hinnat alhaalla.


 3. Mihin unohtui tallinnan paras pihviravintola argentina?


 4. Hell Hunt on loistava ravintola ja saa myöhään ruokaa


 5. Miten voi olla salmonella ravintola listalla huippu ravintola
  tai korkean tason ravintola!? Lienevätkö edes vielä
  saaneet avattua epidemian jäljiltä!?


 6. Jos et säikähdä kasvista lautasella, niin kokeile Rataskaevulla, VonKrahlin vieressä olevaa vegaaniravintola V:tä. Upeita makuja, edulliset hinnat ja takuulla tulee vatsa täyteen. Siellä on käyty useaan otteeseen “sekasyöjien” kanssa ja kaikki ovat ihastuneet paikkaan ja ruokaan.
  Muista kuitenkin varata pöytä ajoissa – tämä ravintola on aina täynnä!


 7. Ai että halvat hinnat? MIltä vuodelta tämä reportaasi on? 80-luvulta? Muutaman kerran kokeiltuani eri puolilla Tallinnaa, oli pakko todeta, että ruoka oli heikkotasoista ja palvelu vielä heikompaa. Hieman paremmaksi erottuva ruoka oli mahtavasti ylihinnoiteltua. Juomat enimmäkseen kalliimpia kuin Helsingissä. Olen hieman yli keskituloinen, jätän rahani mieluummin Suomeen. Ei ole enää asiaa Tallinnaan!


  • Nyt olen kyllä todella eri mieltä! Missähän olet mahtanut noin pettyä? Tallinnassa on aivan huikea hinta-laatusuhde lähes mihin tahansa pääkaupunkiin verrattuna, ja taso senkin nousee.


 8. Vuosia sitten paras oli Balthasar,valkosipuliravintola,hieno paikka ,korkeatasoinen.


 9. Jätä kommentti

  Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.