Kuva: Shutterstock
Viljandin ravintolavinkit

Herkuttele Etelä-Virossa – neljä ravintolavinkkiä viehättävään Viljandiin

Viljandi kuuluu harvempien tuntemiin virolaishelmiin, mutta alueelle kannattaa kuitenkin suunnata vaikkapa ruokamatkalle!

Monipuolinen tarjonta

Etelä-Virossa sijaitseva Viljandi on viehättävä pikkukaupunki, jonka ravintola- ja kahvilatarjonta on hyvin monipuolista ja laadukasta. Suuren taideakatemian ansiosta kaupungissa on paljon opiskelijoita, jotka värittävät Viljandin iltaelämää.

Ravintoloissa kuuluu usein elävää musiikkia, ja tunnelma on nuorekas. Varsinainen bilekaupunki Viljandi ei kuitenkaan ole, vaan se sopii paremmin vaikkapa romanttisen viikonlopun viettoon oman rakkaan kanssa. Tunnelmallisista ruokapaikoista ei ole pulaa, sillä kaupungissa on runsaasti hyviä ravintoloita.

Viljandin ravintolatarjonta kannattaa pitää mielessä, vaikkei olisikaan suuntamassa kaupunkiin lomalle. Viljandi on nimittäin hyvä etappi esimerkiksi silloin, kun Virossa liikkuu omalla autolla. Kaupunki sijaitsee sopivasti Tarton ja Pärnun välimaastossa, ja on mainio taukopaikka esimerkiksi silloin, kun suunta on omalla autollaan kohti Latviaa.

Lue ravintolavinkit Viljandiin ja lähde herkuttelemaan!

Roheline Maja shop and café

Tämä viehättävä kahvila löytyy vanhasta vihreästä puutalosta, joka on entinen apteekki. Kahvila tarjoilee tuoretta leipää ja leivonnaisia omasta leipomosta, minkä lisäksi paikasta saa myös aamiaista ja lounasta.

Raaka-aineissa suositaan luomutuotteita, ja tarjolla on myös vegaanisia annoksia.

Roheline Maja shop and café
Koidu 2

Ormisson

Uuden Park Hotellin ravintola tarjoaa raikasta ruokaa kulloisenkin kauden aineksista. Juomalista on laaja, ja kaupungintaloa vastapäätä sijaitseva ravintola on helppo löytää.

Ormisson
Johan Laidoneri Plats 8

Harmoonia

Viihtyisässä ravintolassa tarjoillaan modernilla otteella valmistettuja kansainvälisiä herkkuja. Laaja viinilista, ja tarjolla on myös kasvisruokaa.

Harmoonia
Tallinna 5

Vinoteek Mulks

Kulttuuriväen suosima kellarissa sijaitseva viinibaari, josta saa myös käsityöoluita.

Vinoteek Mulks
Tartu tänav 7c

Teksti: Marianne Zitting
Kuvat: Shutterstock ja Instagram

Päivitetty: 3.10.2018

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia