Hyppää sisältöön

Älä eksy turistiravintoloihin – katso kolme kiinnostavaa ruokapaikkaa Tallinnan vanhassakaupungissa

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 06.05.2022
Tallinnan vanhakaupunki on suosittu vierailukohde, minkä vuoksi osassa ravintoloissa hinnat ovat pilvissä suhteessa ruoan ja palvelun laatuun. Katso kolme houkuttelevaa ravintolavinkkiä alueelle!

Rataskaevu 16

Ravintola Rataskaevu 16 löytyy vanhastakaupungista kivenheiton päästä Raatihuoneentorista nimensä mukaisesta osoitteesta. Rataskaevu 16 on sekä paikallisten että matkailijoiden suosima, joten ravintolaan on syytä tehdä pöytävaraus ainakin illallisaikaan.

Ravintolan viehätys perustuu laadukkaaseen ruokaan, ystävälliseen ja huomioivaan asiakaspalveluun sekä tunnelmalliseen ympäristöön. Ravintolan ruokalista on pidetty selkeän lyhyenä, mutta se tarjoaa monipuolisesti vaihtoehtoja jokaiseen makuun.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Rataskaevu 16
Rataskaevu 16

Vegan Restoran V

Tallinnan ravintolatarjonnassa on kiinnostavia vaihtoehtoja myös kasvisyöjille ja vegaaneille. Yksi näistä on uudehko Vegan Restoran V, joka sijaitsee myös Rataskaevu-kadulla. Jokainen listan annoksista sopii myös vegaaneille, sillä missään niissä ei ole käytetty lihaa, maitotuotteita tai kananmunia.

Viihtyisä ravintola täyttyy usein nopeasti, joten pöytävaraus on hyvä tehdä etukäteen. Ravintolaa kannattaa kokeilla myös muidenkin kuin vegaanien, sillä sen herkulliset annokset kuten keitot, salaatit sekä tofuruoat eivät jätä kylmäksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vegan Restoran V
Rataskaevu 12

Tchaikovsky

Tchaikovsky on Tallinnan ravintoloiden yleiseen hintatasoon nähden hieman kalliimpi, mutta ravintola tarjoaa laadukasta ruokaa ja hulppean ympäristön ruokahetkelle. Ravintola on oiva valinta ruokapaikaksi vaikkapa merkkipäivän juhlintaa varten.

Tchaikovskyn ruokalista koostuu venäläisen keittiön antimista yhdisteltynä ranskalaisiin makuihin ja ravintolassa pääseekin maistelemaan esimerkiksi pelmenejä sekä blinejä. Ravintolassa on tarjolla myös kuuden ruokalajin maistelumenu niille, jotka haluavat herkutella pitkän kaavan mukaan.

Tchaikovsky
Vene 9

Teksti: Krista Ahonen
Kuvat: Istockphoto

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Risteilyt Tallinnaan

Näin pääset Tallinnaan – löydä itsellesi parhaiten sopiva risteily

Ravintola Blanko

Turun parhaat ravintolat – 27 paikkaa, joita kannattaa kokeilla

Tallinnan vanhin apteekki

Huomasitko Tallinnan yllättävän nähtävyyden? Euroopan vanhimmasta apteekista saa myös vettä väkevämpää

Suomen parhaat ravintolat

Tässä ovat Suomen 50 parasta ravintolaa – onko oma suosikkisi listalla?

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja