Hyppää sisältöön

Tukholman-risteilylle upouudella aluksella: Viking Linen uusin alus Viking Glory liikennöi jo Itämerellä

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 03.03.2022
Uutuuttaan kiiltelevän laivan tyylikkäät hytit, tasokkaat ravintolat ja hyvä palvelutarjonta tekevät Tukholman-risteilystä entistä mukavamman.

Runsaasti vaihtoehtoja erilaisille matkustajille

Viking Linen uusi lippulaiva Viking Glory aloitti liikennöinnin TurkuMaarianhaminaTukholma-reitillä 1. maaliskuuta 2022.

Alus vie Itämeren-risteilykokemuksen uudelle tasolle huipputyylikkään ja modernin sisustuksen sekä tasokkaiden hyttien ja ravintoloiden ansiosta. Majoituksen voi valita lukuisista hyttiluokista, sillä tarjolla on vaihtoehtoja alakannen neljän hengen sisähyteistä aina poreammeellisiin sviitteihin. Kaikkiaan hyttivaihtoehtoja on 20. Esteettömiä hyttiluokkia on vain kaksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Viking Line / Tuukka ErvastiViking Glory
Laivassa on kaikkiaan 20 erilaista hyttiluokkaa.

Glory on Viking Linen mukaan maailman ilmastoviisaimpia aluksia, ja se muun muassa muuttaa moottoreiden hukkalämmön sähköksi ja käyttää entistä vähemmän polttoainetta Viking Linen muihin risteilijöihin verrattuna.

Monipuolisten ja tyylikkäiden sviittivaihtoehtojen tavoin myös laivan ravintolavalikoima on kattava, sillä valittavana on kaikkiaan kahdeksan ravintolaa tai baaria. Näiden lisäksi Gloryn valikoimaa monipuolistaa myös kahdeksasta ruokakojusta koostuva Market.

Vaihtoehtona on myös pienille ryhmille varattava Fyren, joka sijaitsee aitiopaikalla laivan keulassa panoraamaikkunoiden äärellä. Fyrenissä ruokaillaan pyöreän pöydän äärellä hiljakseen pyörivällä lattialla, joten maisemista saa kaiken irti.

Viking Line / Tuukka ErvastiViking Glory
Aluksella on myös kylpylä, jossa on muun laivan tavoin satsattu juuri merinäkymään.

Laivan suunnittelussa satsattiin mahdollisimman esteettömään merinäkymään, joka on läsnä kaikkialle aluksella. Tätä korostavat suuret panoraamaikkunat, joiden kautta maisemista voi nauttia niin osassa hyteistä kuin ravintoloissa ja muissa yleisissä tiloissa. Esimerkiksi sviittien poreammeista avautuu esteetön näkymä Itämerelle.

Lähde: Viking Line
Kuvat: Viking Line / Tuukka Ervasti

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Viking Cinderella

Viking Cinderella alkaa risteillä Helsingin ja Tukholman välillä – reitille neljä uutta ravintolaa ja kaksi uutta baaria

Tallink Siljan joulubuffet

Nauti jouluateria laivalla! Tällaisia ovat laivayhtiöiden joulubuffetit

M/S Amorella

Viking Line luopuu Amorellasta – legendaarinen risteilyalus vaihtaa omistajaa

Viking Grace

Upeat porealtaat ja maisema suoraan merelle! Koe risteilyllä Viking Gracen kylpylä ja yksityinen VIP-sauna

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja