Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Tukholman-risteilylle upouudella aluksella: Viking Linen uusin alus Viking Glory liikennöi jo Itämerellä

Viking Line / Tuukka Ervasti artikkelin kuva
Risteilymatkat
Uutuuttaan kiiltelevän laivan tyylikkäät hytit, tasokkaat ravintolat ja hyvä palvelutarjonta tekevät Tukholman-risteilystä entistä mukavamman.
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 03.03.2022
facebook   whatsapp

Runsaasti vaihtoehtoja erilaisille matkustajille

Viking Linen uusi lippulaiva Viking Glory aloitti liikennöinnin TurkuMaarianhaminaTukholma-reitillä 1. maaliskuuta 2022.

Alus vie Itämeren-risteilykokemuksen uudelle tasolle huipputyylikkään ja modernin sisustuksen sekä tasokkaiden hyttien ja ravintoloiden ansiosta. Majoituksen voi valita lukuisista hyttiluokista, sillä tarjolla on vaihtoehtoja alakannen neljän hengen sisähyteistä aina poreammeellisiin sviitteihin. Kaikkiaan hyttivaihtoehtoja on 20. Esteettömiä hyttiluokkia on vain kaksi.

Viking Line / Tuukka ErvastiViking Glory
Laivassa on kaikkiaan 20 erilaista hyttiluokkaa.

Glory on Viking Linen mukaan maailman ilmastoviisaimpia aluksia, ja se muun muassa muuttaa moottoreiden hukkalämmön sähköksi ja käyttää entistä vähemmän polttoainetta Viking Linen muihin risteilijöihin verrattuna.

Monipuolisten ja tyylikkäiden sviittivaihtoehtojen tavoin myös laivan ravintolavalikoima on kattava, sillä valittavana on kaikkiaan kahdeksan ravintolaa tai baaria. Näiden lisäksi Gloryn valikoimaa monipuolistaa myös kahdeksasta ruokakojusta koostuva Market.

Vaihtoehtona on myös pienille ryhmille varattava Fyren, joka sijaitsee aitiopaikalla laivan keulassa panoraamaikkunoiden äärellä. Fyrenissä ruokaillaan pyöreän pöydän äärellä hiljakseen pyörivällä lattialla, joten maisemista saa kaiken irti.

Viking Line / Tuukka ErvastiViking Glory
Aluksella on myös kylpylä, jossa on muun laivan tavoin satsattu juuri merinäkymään.

Laivan suunnittelussa satsattiin mahdollisimman esteettömään merinäkymään, joka on läsnä kaikkialle aluksella. Tätä korostavat suuret panoraamaikkunat, joiden kautta maisemista voi nauttia niin osassa hyteistä kuin ravintoloissa ja muissa yleisissä tiloissa. Esimerkiksi sviittien poreammeista avautuu esteetön näkymä Itämerelle.

Lähde: Viking Line
Kuvat: Viking Line / Tuukka Ervasti

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.