Kuva: Viking Line
Ville Viking

Viking Linen suosikkihahmo rakastaa lapsia ja aikuisia – tällainen on Ville Vikingin päivä laivalla

Laivayhtiö Viking Linen maskotti Ville Viking on paitsi monien lasten myös useimpien aikuisten lempihahmo. Lue, mitä kaikkea pörröisen hahmon päivä pitää sisällään!

Tanssia ja juhlia lasten kanssa

– Nyt kun Ville on valittu Matkamessuilla vuoden 2017 maskotiksi, koko laivasto riemuitsee laivakissansa menestyksestä, sanoo Ville Vikingin avustaja Karoliina Moilanen.

Tulevilla laivamatkoilla tanssitaidoistaan kuulu maskotti löytyy Moilasen mukaan mitä varmimmin ohjelman avulla. Jokaisella risteilyllä on oma ohjelmansa, ja jos suunnitelmissa on käydä laivamatkan aikana vaikkapa halaamassa Villeä, kannattaa ohjelmasta poimia hänen aikataulunsa.

– Keväällä 2017 laivoihin on tulossa esimerkiksi Villen oma talent-koulu, missä voi käydä kokeilemassa näyttelemistä, tanssimista ja laulamista Villen kanssa. Eri puolilla laivaa järjestetään lapsille ohjelmaa, ja sieltä Ville löytyy kaikkein varmimmin.

Ohjelma vaihtelee risteilyittäin, ja koska Ville on Viking Linen laivoilla hyvin merkittävä hahmo, on hänellä myös oma ohjelmansa. Tapahtumien välissä suosittu hahmo löytyy kaikkein todennäköisimmin omista suosikkipaikoistaan.

– Ville nukkuu savupiipun juuressa, mutta se on myös aikamoinen ahmatti ja tykkää buffetista mistä lihapullat eivät lopu. Eniten se kuitenkin tykkää viettää aikaa siellä, missä lapset ovat, Moilanen kertoo.

>> Löydä edullinen risteily Rantapallon risteilyhaun avulla!

Teksti: Inka Khanji
Kuva: Viking Line

Päivitetty: 30.3.2017

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia