Hyppää sisältöön

Viking Linen suosikkihahmo rakastaa lapsia ja aikuisia – tällainen on Ville Vikingin päivä laivalla

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 30.03.2017
Laivayhtiö Viking Linen maskotti Ville Viking on paitsi monien lasten myös useimpien aikuisten lempihahmo. Lue, mitä kaikkea pörröisen hahmon päivä pitää sisällään!

Tanssia ja juhlia lasten kanssa

– Nyt kun Ville on valittu Matkamessuilla vuoden 2017 maskotiksi, koko laivasto riemuitsee laivakissansa menestyksestä, sanoo Ville Vikingin avustaja Karoliina Moilanen.

Tulevilla laivamatkoilla tanssitaidoistaan kuulu maskotti löytyy Moilasen mukaan mitä varmimmin ohjelman avulla. Jokaisella risteilyllä on oma ohjelmansa, ja jos suunnitelmissa on käydä laivamatkan aikana vaikkapa halaamassa Villeä, kannattaa ohjelmasta poimia hänen aikataulunsa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

– Keväällä 2017 laivoihin on tulossa esimerkiksi Villen oma talent-koulu, missä voi käydä kokeilemassa näyttelemistä, tanssimista ja laulamista Villen kanssa. Eri puolilla laivaa järjestetään lapsille ohjelmaa, ja sieltä Ville löytyy kaikkein varmimmin.

Ohjelma vaihtelee risteilyittäin, ja koska Ville on Viking Linen laivoilla hyvin merkittävä hahmo, on hänellä myös oma ohjelmansa. Tapahtumien välissä suosittu hahmo löytyy kaikkein todennäköisimmin omista suosikkipaikoistaan.

– Ville nukkuu savupiipun juuressa, mutta se on myös aikamoinen ahmatti ja tykkää buffetista mistä lihapullat eivät lopu. Eniten se kuitenkin tykkää viettää aikaa siellä, missä lapset ovat, Moilanen kertoo.

>> Löydä edullinen risteily Rantapallon risteilyhaun avulla!

Teksti: Inka Khanji
Kuva: Viking Line

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Helsinki lasten kanssa

Lasten kanssa Helsingissä – lue vinkit onnistuneeseen lomaan

Lento vauvan kanssa

Ensimmäinen lento vauvan kanssa voi jännittää – lue vinkit sujuvaan matkaan

Viking Cinderella

Viking Cinderella alkaa risteillä Helsingin ja Tukholman välillä – reitille neljä uutta ravintolaa ja kaksi uutta baaria

Tallink Siljan joulubuffet

Nauti jouluateria laivalla! Tällaisia ovat laivayhtiöiden joulubuffetit

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja