Hyppää sisältöön

Risteilylle karanteenivapaasti kotimaassa – Kotka, Hanko ja Maarianhamina ovat Viking Linen kesäkohteet

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 04.06.2021
Viking Linen M/S Gabriella tekee kesällä 2021 erikoisristeilyjä Helsingistä esimerkiksi Kotkaan ja Hankoon.

Kesäristeilyjä turvallisesti kotimaassa

Viking Linen kesän risteilykausi pitää sisällään monia uusia risteilytuotteita, jotka tarjoavat matkustajille mahdollisuuden nauttia risteilyistä karanteenivapaasti kotimaan kohteissa vieraillen. M/S Gabriella risteilee kesän aikana Helsingistä Kotkaan, Hankoon ja Ahvenanmaalle Maarianhaminaan.

Kesäkuussa M/S Gabriella tekee Helsingistä seitsemän risteilyä uudella konseptilla, jossa aamulla laiva pysähtyy Tukholmassa ja jatkaa iltapäiväksi Maarianhaminaan. Vaikka vierailu Tukholmassa ei tällä hetkellä ole mahdollista, pääsevät risteilymatkustajat nauttimaan Tukholman ja sitä ympäröivän saariston maisemista turvallisesti laivalta käsin. Maarianhaminassa laiva pysähtyy 3,5 tunniksi, jolloin matkustajilla on mahdollisuus vierailla kaupungissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Risteilypäivät reitillä ovat 12.6., 14.6., 16.6., 20.6., 22.6., 24.6. ja 26.6. Lähtö Helsingistä on klo 17.15. ja laiva saapuu Tukholmaan klo 7.45, josta se jatkaa Maarianhaminaa kohden noin tunnin pysähdyksen jälkeen. Takaisin Helsingissä laiva on seuraavana aamuna klo 10.

Tämän lisäksi M/S Gabriella risteilee kesällä Helsingistä myös Kotkaan ja Hankoon. Alun perin risteilyt oli tarkoitus toteuttaa Hankoon 8.7. ja Kotkaan 28.7., mutta suuren suosion vuoksi Viking Line ilmoitti toukokuun lopussa lisäävänsä kaksi lähtöä Kotkan-reitille ja tekevänsä yhden lisäristeilyn myös Hankoon. Lisäristeilyt Kotkaan liikennöidään 18.6. ja 28.6. ja Hankoon 10.7.

– Kotimaan kohderisteilyt ovat osoittautuneet hyvin suosituiksi. Jo noin puolet paikoista on myyty. Niinpä lisäsimme lähtöjä varmistaaksemme, että kaikki halukkaan pääsevät laivamatkalle tänäkin kesänä, kertoo Viking Linen myyntijohtaja Kaj Takolander.

Sekä Kotkassa että Hangossa risteilymatkustajilla on koko päivä aikaa viettää kohteessa joko omatoimisesti tutustuen tai maksullisille retkille osallistuen. Molemmissa kohteissa laiva saapuu satamaan klo 10 ja paluumatkalle lähdetään klo 19. Paluu Helsinkiin on Tallinnan kautta, joten laiva on takaisin Helsingissä seuraavana päivänä klo 12 jälkeen.

Lue myös: Silja Serenade risteilee kesällä Tallinnaan ja Ahvenanmaalle – katso tästä Tallink Siljan kesäristeilyt

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Viking Line
Kuva: Inka Khanji

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Viking Cinderella

Viking Cinderella alkaa risteillä Helsingin ja Tukholman välillä – reitille neljä uutta ravintolaa ja kaksi uutta baaria

Tallink Siljan joulubuffet

Nauti jouluateria laivalla! Tällaisia ovat laivayhtiöiden joulubuffetit

M/S Amorella

Viking Line luopuu Amorellasta – legendaarinen risteilyalus vaihtaa omistajaa

Viking Glory

Tukholman-risteilylle upouudella aluksella: Viking Linen uusin alus Viking Glory liikennöi jo Itämerellä

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja