Hyppää sisältöön

Viking Cinderella alkaa risteillä Helsingin ja Tukholman välillä – reitille neljä uutta ravintolaa ja kaksi uutta baaria

Rantapallon päätoimittaja Inka Khanji
Inka Khanji Päivitetty: 23.02.2024
Maaliskuun alussa Helsinki–Tukholma-reitille saapuva Viking Cinderella tuo suomalaismatkustajille uusia palveluja. Alus saa myös kokonaan uuden miehistön, kun se siirtyy Suomen lipun alle. 

Viking Line vastaa hyvän ruoan kysyntään

Viking Cinderella siirtyy maaliskuussa 2024 Suomen lipun alle Helsinki–Tukholma-reitille, ja samalla se monipuolistaa reitin palvelutarjontaa neljän ravintolan ja kahden baarin muodossa. Viking Linen rakastetun aluksen henkilökunta vaihtuu ruotsalaisista suomalaisiin työntekijöihin.

Viking Cinderella saapuu reitille Viking Gabriellan aluspariksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähes viimeisen 20 vuoden ajan Cinderella on palvellut pääasiassa ruotsalaisia matkustajia Tukholma–Maarianhamina-reitillä, ja laivan palvelut on räätälöity ruotsalaisille matkustajille sopiviksi. Nyt muutoksia on luvassa, mutta ei valtavasti.

 – Hyvä ruoka on myös ruotsalaisille tärkeää, eli Cinderellan ravintoloiden laatu on jo valmiiksi kohdallaan. Ruotsalaisten ja suomalaisten makumieltymykset ovat nykyään hyvin lähellä toisiaan, joten esimerkiksi buffetissa olemme tehneet vain pieniä muutoksia. Sillit ja silakat nousevat äyriäisiä suurempaan roolin ja ruotsalaisten erikoisherkut, kuten hapansilakat ja maltanriisi, saavat väistyä suomalaisille paremmin maistuvien ruokalajien tieltä, Viking Linen ravintolapäällikkö Janne Lindholm sanoo tiedotteessa.

Helsinki–Tukholma-reitin uudet ravintolat ovat lähes sadan makuelämyksen The Buffet, à la carte -ravintola Seaview Dining, grilliruokiin erikoistunut Ocean Grill ja rentoa casual food -tyyppistä ruokaa tarjoava Melody. Kaksi uutta baaria ovat proseccoon erikoistunut Bottega Prosecco Bar sekä Admiral Hornblower’s Pub.

Samalla kun alus siirtyy seilaamaan Suomen lipun alle, on laivaan rekrytoitu myös lähes kokonaan uusi, suomalainen miehistö. 

Lähde: Viking Line

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Rantapallon päätoimittaja Inka on aina valmis seikkailuun. Jos voi itse valita, suuntaa hän kaikkein mieluiten aktiivimatkalle maailman ääriin.
Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Tallink Siljan joulubuffet

Nauti jouluateria laivalla! Tällaisia ovat laivayhtiöiden joulubuffetit

M/S Amorella

Viking Line luopuu Amorellasta – legendaarinen risteilyalus vaihtaa omistajaa

Viking Glory

Tukholman-risteilylle upouudella aluksella: Viking Linen uusin alus Viking Glory liikennöi jo Itämerellä

Viking Grace

Upeat porealtaat ja maisema suoraan merelle! Koe risteilyllä Viking Gracen kylpylä ja yksityinen VIP-sauna

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja